Den sidste måned i Mexico sluttede i samme tempo, som resten af turen. Skole, rejser, hikes og en masse oplevelser rigere, kan jeg nu med god ro i maven afslutte eventyret i Mexico. Den sidste måned startede med et besøg fra mine forældre som var virkelig tiltrængt. Sammen med demLæs mere »

Så er jeg over halvvejs igennem med min udveksling, og nu er det tid til at gøre lidt status over tiden i Mexico igen. Jeg har i denne tredjedel af semesteret fået to nye klasser, hvor den ene klasse kun er med udveksling studerende og den anden er en ren mexicanskLæs mere »

Så er det blevet tid til anden opdatering og jeg er ikke blevet mindre begejstret for mit ophold i denne måned. Fagligt har det været en god periode hvor jeg har afsluttet og bestået alle mine fag i første ciclo. Semesteret er delt noget anderledes op herover sammenlignet med Danmark,Læs mere »

Jeg har nu været tilbage i Danmark i 14 dage og er stille og roligt ved at finde mig til rette. Den sidste måned af mit udvekslingsophold var ret intens. Jeg var oppe i min sidste eksamen og færdiggjorde dermed min bachelor i antropologi. Med det sagt, er der dogLæs mere »

I slutningen af april måned gik jeg ind i eksamensperioden og afslutningen på mit 6. og sidste semester af min bacheloruddannelse i antropologi. Her i maj måned har jeg mere eller mindre selv kunnet strukturere min tid, og det har været dejligt. Jeg har i alt tre eksamener, og iLæs mere »

Halvanden måned er gået siden sidste update, og på den tid er der virkelig sket meget. Jeg er nu officielt færdig med min undervisning herovre og gået eksamensperioden i møde. Faktisk sluttede undervisningen allerede d. 8. april, hvorefter jeg havde en uges intens opgaveskrivning, og derefter påskeferie eller "Spring Break".Læs mere »

Tiden flyver afsted, og jeg har nu allerede været i England i små to måneder. Jeg har allerede fået mange gode oplevelser og er faldet til her. Det føles nu mere som om at bo her er min hverdag og ikke længere en udflugt eller rejse. De første par ugerLæs mere »

Hverdagen heroppe er begyndt at sætte ind. Dagen starter med at tjekke temperaturen, for at jeg kan klæde mig ordentligt på. I aftes ved 18-tiden lå temperaturen på omkring - 9 grader og her til morgen var den svinget ned på - 33. Det kan ikke mærkes indenfor - herLæs mere »

I det der kaldes midt semester break tog jeg på eventyr med to venner fra universitetet. Vi fløj først til Christchurch, hvorefter vi lejede en bil og kørte rundt på sydøen. Her så vi blå søer og trekkede bjerge og dale. Naturen i New Zealand er meget betagene og nu,Læs mere »

Et semester i Tromsø indeholder uendeligt mange muligheder for at komme ud i naturen. Jeg vil prøve at vise bare en brøkdel af det turliv, jeg har levet i de sidste måneder. Det er ingen hemmelighed, at en vigtig årsag til, at jeg valgte Tromsø som destination for mit udvekslingsophold,Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig