Hej Midspar Jeg har haft en del om ørene den sidste måneds tid. I december startede eksamensperioden, så jeg har tilbragt utallige timer på skolens bibliotek. Det har været meget anderledes at tage eksaminer herovre. Eksamensformen er old school, så det foregår på papir og med kuglepen, og uden hjælpemidler.Læs mere »

Først tog den ene dag den anden og så ugerne! Tiden flyver afsted og det er alt for længe siden jeg har fået lavet et oplæg! Nu kommer det! Tiden er først og fremmest gået med at udarbejde mit speciale om fear og crime i nogle afgrænsede boligområder her iLæs mere »

Jul på broen

Kolding, 21-12-2013 Er der noget sted på jorden skønnere end Kolding? Sikkert. Men lige nu er det rigtig dejligt at være hjemme igen, også selvom det kun er på juleferie. Og når jeg nu sådan sidder og stirrer ind i kalenderlysets flamme, ja så mindes jeg de glade stunder tilbragtLæs mere »

Irland i sigte og hvidløg i sokkerne

Top O' the mornin' to ya! Kære venner, familie, bankrådgivere og uvist af hvilke årsager andre medlæsende; det første, I skal vide er, at jeg har det godt, og at man aldrig må sige 'Top O' the mornin' til en irer, for så, fik jeg at vide, får man altsåLæs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig