Surfing er lidt af et varemærke her på Gold Coast. Det er oplagt, for her er intet mindre end 20 km ren sandstrand, og stranden er optimal til at lave “some sick waves,” som man siger hernede. Om man går en tur ved stranden morgen, middag eller aften, så serLæs mere »

På Griffith University i Australien har man pause midt i semesteret. Den kan man bruge til at indhente ting i skolen, arbejde eller rejse. Efter at have rejst 15.000 km, følte jeg det var dumt ikke at rejse lidt længere væk, så jeg har lige været to uger på NewLæs mere »

Hverdagen på universitetet har ramt, og er nu ved at få en ide om hvordan hverdagslivet ser ud for en australsk studerende. Solen skinner stadig, der er massere af dejlige mennesker og arbejdsbyrden på universitetet er noget mindre end derhjemme. Der er altså plads til hygge og gode aftener udeLæs mere »

Så er jeg ankommet til det store land "down under." Mange måneders forberedelser ligger til grund for de næste 6 måneder, hvor jeg skal læse i Australien. Det har været et sejt træk at komme afsted - rigtig mange ansøgninger er blevet sendt, og har aldrig før skrevet så mangeLæs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig