Nu er mit semester i Auckland nået sin ende. Jeg har afleveret alle afleveringerne, al undervisning er forbi og jeg har allerede sagt farvel til alle mine søde venner i Auckland og er rejst videre mod sydøen for at udforske det sidste af New Zealand. Vejret er blevet lidt sommerligt,Læs mere »

I det der kaldes midt semester break tog jeg på eventyr med to venner fra universitetet. Vi fløj først til Christchurch, hvorefter vi lejede en bil og kørte rundt på sydøen. Her så vi blå søer og trekkede bjerge og dale. Naturen i New Zealand er meget betagene og nu,Læs mere »

Når man starter på en uddannelse i et andet land, er det garanteret at mange ting er anderledes fra det system man er vandt til. New Zealand er ingen undtagelse. På min uddannelse i Danmark, gik jeg i skole fra 9-15 hver dag. Her i Auckland har jeg 5 lektionerLæs mere »

På Griffith University i Australien har man pause midt i semesteret. Den kan man bruge til at indhente ting i skolen, arbejde eller rejse. Efter at have rejst 15.000 km, følte jeg det var dumt ikke at rejse lidt længere væk, så jeg har lige været to uger på NewLæs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig