Dagen hvor Team Runners High skulle forsøge sig med Dolomites SkyRace var kommet. Vi startede med morgenmad kl. 6:30 - i passende tid før starten kl. 8:30. Vores hotel er lige ved siden af starten, så afgang fra hotellet blev først lidt over 8. Vi startede forholdsvis langt nede iLæs mere »

Team Runners High har i dag været en tur på bjerget, hvor vi skal løbe i morgen. Denne gang ca. 8 km oppe i hhv. bil og lift. De 8 kilometer skal gennemføres på højest 1 time og 50 min. og hele løbet må højest tage 4 timer og 15 min.Læs mere »

Ved middagstid er Team Runners High ankommet til Canazei - efter en lang køretur på ca 20 timer Efter indtjekning på hotellet fik vi en dejlig frokost hos Roberto. En espresso og hurtig omklædning senere var vi "klar" til at teste den første del af ruten. Vi løb godt 3Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig