Af

Team Runners High

Team Runners High består af:

Karl Rasmussen, Lasse Nørtoft Thomsen, Niels Meldgaard Lund-Nielsen, Nikolaj Primdal, Poul Erik Nilsen, Henrik Holm (bloggeren)

Herudover et par supportere:
Thea-Louise Krakau Rasmussen (hepper) og Lars Reinholt (Reinholt massage)

Dagen hvor Team Runners High skulle forsøge sig med Dolomites SkyRace var kommet. Vi startede med morgenmad kl. 6:30 – i passende tid før starten kl. 8:30.

Vores hotel er lige ved siden af starten, så afgang fra hotellet blev først lidt over 8.

Vi startede forholdsvis langt nede i feltet. Jeg synes dog ikke det var noget stort problem at komme frem. På de flade stykker fik jeg overhalet en del og når det gik op passede min fart nogenlunde med dem omkring mig. På vej mod toppen mødte jeg Karl og vi valgte at følges lidt ad op til 8 km. punktet. Her var der supportere og væske mv. Fra 6 til 8 km var det rigtig fed stykke med en masse hårnåle sving, grus og en ret høj stigningsprocent.

Så gik turen med toppen – ca. 8-10 km. Det var også et “sjovt” stykke med stejle klipper med wire man kunne holde fast i. Også dette stykke med ret høj stigningsprocent. Her snakker vi kilometer tider omkring 20 min!! Man kunne ikke gøre ret meget andet end at følges nogenlunde på en lang række. Dog med nogle passager hvor man godt kunne løbe lidt hurtigere. På dette stykke fik jeg et forspring til Karl på ca. 3 1/2 min. Niels og Nikolaj var stykket foran og Poul Erik og Lasse lå lidt længere bagud.

Nedløbet var fuldstændig sindsygt!! Mega hårdt og vildt med løse sten og klipper. Længere nede græs, grus og skov med rødder og huller mv. Nedad handlede det ikke om, at holde en god fart, men mere om at forsøge ikke at falde og holde farten nede. Benene føltes som gele og ved 14 km. synes jeg der var laaangt igen. Men ved omkring 16-17 km. var resten af ruten nogenlunde og kun nogle mindre nedløb med stor hældningsprocent. Jeg kan nok ikke prale af at være god til den diciplin – mangler nok både en del teknik og kræfter i lår basserne 🙂 Karl fik overhalet mig på nedløbet og løb ca 3 1/2 min hurtigere total, dvs. ca. 7 min hurtigere på de 12 km. nedløb. Niels og Nikolaj løb ca. 2 min hurtigere end Karl og kom ind i en rigtig flot samlet tid!!

Tiderne blev (nettotider)

1) Niels 3:15:26

2) Nikolaj 3:15:27

3) Karl 3:32:10

4) Henrik (bloggeren) 3:35:44

5) Poul Erik 3:53:17

6) Lasse 3:56:15

Alt i alt har det været en super tur og løbet var ikke mindre end en fantastisk og vild oplevelse. Vi har haft super vejr, heldigvis i skygge på den første del. På toppen var der ingen skygge men til gengæld koldere da vi var oppe i godt 3200 m. Vi løb også i sne på et tidspunkt, så vi har været på en del forskellige underlag (asfalt, grus, græs, klipper, sne, jord, skovbund). Det gode vejr betød også at der hele vejen var den mest sindsyge udsigt. Som jeg kun fik nydt lidt, så jeg var lidt nervøs for at kigge ned – fordi nogle steder var der altså laaangt ned!

Efter løbet fik vi en øl og lidt andet godt. Bagefter tog jeg med Niels, Nikolaj og Lasse i spa og en rigtig lækkert udendørs pool. Så lidt frokost og nu lidt afslapning ingen aftenens velfortjente luxus menu skal indtages 🙂

 

Klar til afgang fra hotellet

IMG_6271

 

Godt 900 deltagere klar til start

IMG_6274

 

Team Runners High klar til start i startområdet

IMG_6276

 

Op i hårnåle sving på vej mod 8 km. punktet

IMG_6281

 

Vi havde ikke mere travlt end at der var tid til en selfie

IMG_6283

IMG_6284

 

Karl Runners High på vej mod toppen – på stykket fra 8 til 10 km

IMG_6289

 

Fantastisk udsigt!

IMG_6290

IMG_6292

IMG_6295

 

Op op op

IMG_6291

 

Stadig på vej mod toppen – og stadig godt “kørende”

IMG_6293

 

Så begynder den (efter min mening) virkelig hårde del af løbet – de 12 km nedløb

IMG_6296

IMG_6302

 

Verdens sejeste revisor Poul Erik (Roesgaard & Partners) i mål!!

IMG_6303

 

Lasse Nørtoft i mål – efter et flot nedløb

IMG_6309

 

Hold foto efter løbet – alle mand i mål. Og kun med mindre skrammer 🙂

Skriv en kommentar