Jul på broen

Kolding, 21-12-2013 Er der noget sted på jorden skønnere end Kolding? Sikkert. Men lige nu er det rigtig dejligt at være hjemme igen, også selvom det kun er på juleferie. Og når jeg nu sådan sidder og stirrer ind i kalenderlysets flamme, ja så mindes jeg de glade stunder tilbragtLæs mere »

                                                                                                                                                                                                  Dublin, 26-11-2013 Kære venner Nu er det jo ikke så lang tid siden sidst, og alt det jeg har oplevet i mellemtiden er af så detaljeret og mikroskopisk karakter, at jeg egentlig ikke har så frygteligt mange store, håndgribelige begivenheder at fremhæve. Men det er samtidig meget hyggeligt atLæs mere »

Dublins indre skæg

Kære læser, så er jeg tilbage med nyt at berette. Meget er sket siden sidst, og det med en sådan fart, at jeg ofte ikke kan huske længere tilbage end dagen før, så der starter jeg. I går var halloween, og jeg var klædt ud som ordsproget 'When life givesLæs mere »

Irland i sigte og hvidløg i sokkerne

Top O' the mornin' to ya! Kære venner, familie, bankrådgivere og uvist af hvilke årsager andre medlæsende; det første, I skal vide er, at jeg har det godt, og at man aldrig må sige 'Top O' the mornin' til en irer, for så, fik jeg at vide, får man altsåLæs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig