Af

Team Fit4Run

Team Fit4Run – et multisporthold for kvinder. Vi dyrker adventurerace, MTB, crossløb, openwater svømning og alt muligt andet udfordrende sport.
Vi har egen hjemmeside – www.teamfit4run.dk

Team Fit 4 Run har været til start i de fleste danske adventurerace i år, startende med Kong Vinter på Sjælland i januar måned og sluttende med Videbæk Adventurerace i modsat ende af landet. Selvom der i kalenderen stod september, kunne dette løb godt bejle til titlen “Kong Vinter, men det er en anden historie.
Her kommer en fortælling fra et af årets fedeste løb – Yeti adventure Challenge.

Som altid når vi tager til Yeti adventure Challenge i Silkeborg, var forventningerne til et fedt race høje – og vi blev ikke skuffede.
Tina, Anni og Anne-Mette var på dagens hold, der skulle battle med 5 andre damehold. I alt 52 hold til start på distancen.
Starten gik fra Viborg, hvorfra vi skulle bevæge os mod mål i Silkeborg.
På busturen til start nåede vi at få styr på kort, vejvalg og ikke mindst det sidste energiindtag.
Opgaverne var fordelt. Anni navigerede på O-løb, Anne-Mette styrede kortet på MTBO og Tina sørgede for at få klippet posterne rigtigt ?
Prologen var et kort O-løb rundt i Viborgs gader. Desværre ikke tid til shopping eller cafebesøg denne gang.
På Gymnastikhøjskolen var der sløjfer med opgaver til de næste par timer.
Roll’n Run, O-løb, klatring og kajak. De gamle kajaktøser kunne stadig få kajakken til at skyde en god fart trods fartøjets monster størrelse og vægt. Godt med lidt til selvtilliden.
Endelig kom vi ud på MTB, hvor vi i bedste holdkørselstil fik indhentet flere hold. Posterne førte os til smukke udsigter – Dollerup Bakker var helt fantastisk, men krævede også gode tramp i pedalerne.
Af et tungt mudret spor endte vi på en stor hede, hvor et O-løb ventede. Det var hårdt terrænløb i knæhøjt lyng.
Igen ud som raketter på MTB til næste udfordring.
Nu skulle vores overblik og teamwork stå sin prøve. Ved et kæmpe solcelleanlæg skulle vi ved hjælp af selvtegnet kort finde poster og lægge tal sammen. Her kunne vi godt have brugt talknuserne Tine og Malene. Men trods en ekstra løbetur til fjerneste hjørne kom vi fint igennem.
Nu var der ikke langt til Silkeborg. Vi kunne lugte mål og blev (lidt for) ivrige. Koncentrationen svigtede os, men tilsyneladende også de nærmeste konkurrenter.
Løbet blev afsluttet med endnu en fantastisk udsigt fra 16. etage i et nybyggeri og en slutspurt over målstregen.
Yeti var igen et super fedt løb.
Vi fik lavet nogle bommerter undervejs, men lykkedes med at holde momentum, høj fart og godt humør hele vejen. Det blev belønnet med en 1. plads i damerækken.

Skriv en kommentar