Af

Henrik Klemmensen

Dansk triatlet der rejser verden rundt for at samle point til OL kvalifikationen mod Tokyo. Henrik er bosat i Odense hvor han træner med Tri Team SDU. Han har studeret til Ingeniør i Global Management and Manufacturing, hvor han blev uddannet i 2017. Nu fokuserer han al energi på triatlon i målet om at opfylde de store ambitioner.

Det blev til en 19 plads til sæsonens andet world cup stævne. Det er et resultat og en konkurrence jeg er ret stolt af da den forløb helt anderledes end Madrid for to uger siden, og alligevel kommer jeg hjem med et godt resultat. 

I modsætning til Madrid befandt jeg mig langt tilbage i feltet efter svømningen, og måtte stille og roligt kæmpe mig tilbage. Jeg får mig kørt godt frem på cyklen og når med fronten af min gruppe ud på løbet. Desværre er en frontgruppe på 12 mand incl den dobbelte olympiske mester Alistair Brownlee 35 sekunder foran på dette tidspunkt og da jeg selv er i en gruppe på 35 mand vidste jeg at jeg kunne blive alt mellem nr 15 og nr 45 i dag. Heldigvis har jeg mit livs løb og løber 11 hurtigste løbesplit på dagen med en afslutning på 15.12, ca 20 sekunder hurtigere end jeg nogensinde har løbet. 

Nu skal den gode svømning fra Madrid og det gode løb fra Cagliari bare sættes sammen, så er top-10 inden for rækkevidde! 
I forhold til OL points er jeg på to uger gået fra at ligge nr 275 til nr 188 på OL ranglisten. For at kunne kvalle til Mixed Relay skal jeg inden for nr 140, men dette har jeg et helt år til fra nu, så det ser fint ud. 

God søndag 
Vh Henrik 

Skriv en kommentar