Af

Mette

Jeg hedder Mette Eskelund Andersen og jeg er 22 år.
Jeg læser til pædagog og i denne forbindelse rejser jeg til Australien, hvor jeg skal i praktik. Jeg skal arbejde på en skole for handicappede børn. Denne praktikperiode vare et halvt år.
Jeg er så heldig, at min kæreste har mulighed for at tage med, så det er helt perfekt 🙂

I vil her, kunne læse om de forskellige ting vi oplever i løbet af de næste 6 måneder.

Fredag d. 10. august pakkede vi bilen og kørte sydpå til Wollongong.
Vi kørte, da jeg havde fri og efter et par timer nåede vi til vores motel, hvor vi skulle overnatte til lørdag. Vi var først fremme da det var ved at blive mørkt (kl. 17.30) så vi besluttede os for, at gå en tur i byen, finde et sted at spise og ellers bare slappe af. Det var dejligt at vi, for en gangs skyld, kun var os to.

Lørdag stod vi tidlig op og kørte/gik en tur i Wollongong. Wollongong ligger helt ud til vandet og har en enorm lækker strand. Når man står på stranden og kikker ind på byen er den omgivet af en masse flotte bjerge, men det er stort set også det der er at se i byen, men det var rigtig flot.
Derefter gik turen mod Shellharbour som er en hyggelig lille by. Der var en lille lystbåde havn, men ellers var der ikke noget at komme efter. Så turen gik hurtig videre mod Kiama, hvor “Blowhole” ligger. Det er en klippe, hvor der sprøjter vand op ad, fra havet. Desværre var der så vindstille at der ikke kunne komme noget vand op, men der var en fantastisk udsigter ud over havet.
Dernæst besøgte vi regnskoven Minnamurra. Det er den eneste regnskov, som ligger i syd Australien. Vi gik 4 km og nåede, efter en hård gåtur, frem til et stort og flot vandfald. Vi tilbragte et par timer i skoven, inden vi kørte mod et at de mange udsigtsposter på vores tur. Det var så fantastisk flot. Vi havde udsigt ud over det lysegrønne bakkede landskab, med havet i baggrunden. Desværre var det lidt disset, ellers kunne vi have set ind til Sydney. Men det var Så flot og vi stod længe og betragtede det.
Til sidst kørte vi til Kangaroo Valley, men vi så desværre ingen kænguruer. Turen dertil var bjergkørsel, vi kom ud på de smalleste vej og det gik meget op ad, men bilen klarede det og det var en fin tur.
Så var klokken efterhånden fem og vi vendte næsen hjemad, foran os havde vi 2.5 times kørsel.
Det var en dejlig tur og det var fedt at opleve lidt andet end Werrington og omegn 🙂

Skriv en kommentar