Af

Kent Eskildsen

Mit navn er Kent Aoyama Eskildsen (24 år) og jeg har været så heldig at blive den nye politisk praktikant på den danske ambassade i Thailand i perioden 1. August – 31. Januar 2016.

Til dagligt studerer jeg Development & International Relations, på Aalborg Universitet. Mit karrier mål i livet er at en dag arbejde som diplomat på en ambassade. Dette praktikophold er derfor mit første skridt mod min drøm.

Så snart jeg lander i Thailand den 26. Juli vil jeg gå i gang med at skrive mit første indlæg!

Først og fremmest vil jeg opfodrer dig til at følge min tur via. Instragram (Kentokunketosan) eller på Hashtagen #wannabediplomat. Derudover SKAL du ind og like ambassadens Facebook på linket her: https://www.facebook.com/dkinthailand?fref=ts

Der er nu gået lidt over en måned siden jeg har ankommet til Bangkok og tiden har bogstaveligt talt fløjet væk. Man begynder småt at føle sig hjemme i det nye thailandske lejlighed, selvom gultæppet er skiftet ud med klinker og radiatoren skiftet ud til en aircondition. Diarreanfaldende er begyndt at falde til jorden og immunitet over for chili er begyndt at blive forbygget. Den traditionelle kedelig phad thai er skiftet ud med lidt stærkere og spændende retter såsom: sum tam, panang og tom yum.

 

Arbejdet på ambassaden

Med bombeangrebet i Bangkok den 17. August forvandlede en stille hverdag til en ekstremt spænende en, hvor den danske ambassade hastigt fandt ud af at der ikke var nogen dansker blandt de skadekommende. Ugerne bagefter blev brugt til at undersøge agenden for bombeangrebet og dannelse af en opdateret rejsevejledning til dansker.

Derudover bliver meget af mit tid på arbejdspladsen brugt til at skrive indberetninger til udenrigsministeriet om situationen i Thailand og deltager til samtlige møder med både thailandske institutioner og EU. Den generelle dagsorden for disse møder indebære bombe angrebet, samt forkastelsen af den nye thailandske konstitutions.

 

Shopping i Bangkok

Bangkok med sine utallig antal af shoppingscenter er det drømmen for enhver menneske, der er født med den kapitalistiske-shopping-gen. Dog har jeg valgt at skifte mærkevarerne ud med et omgang traditionelt skræddersyet jakkesæt, der aldrig vil gå af mode. Ufattelig nok er priserne på skræddersyet tøj her i Thailand helt i bundet. Kvaliteten afhænger oftest med prisen, hvor priserne starter helt nede fra 1000kr for et jakkesæt op til over 10.000kr i start prisen.

Jeg har valgt at købe to stk. 3piece jakkesæt (inklusiv vest), samt 5 skjorter til en pris af ca. 8000kr, hos Empire Tailor. Dette kan stærk anbefales! Det eneste man skal sørge for er at afsætte en uge i Bangkok så man kan komme ind og få tilpasset jakkesættet (gentagende gange: op til 3-5 rettelser). Resultatet er også fremragende, med funktionelle blærerøvs knapper og syninger som man lige ønsker. Det er et tøj køb man aldrig fortryder og et vigtig våben for en wannabediplomat.

12004973_10206683226935286_904606777594915533_n

2 kommentarer til “#Wannabediplomat”

  1. Kristian skriver:

    Hej Kent
    Spændende at læse om dine oplevelser!

  2. Kent skriver:

    Hej Kristian,
    Tusind tak. Er glad for at høre, at der er andre der læser udover min familie. Haha 😀

Skriv en kommentar