Jonathan og SimonVi havde en spinkel chance for at komme med i guldfeltet, men det krævede, at det gik væsentligt bedre i går end det lige gjorde.

Ligesom alle andre er vi også til i Hyeres det franske olympiske regatta. Her i går afsluttede vi de indledende runder igen i let og springende vind. Efter de første to dage kunne vi se, at vi måske lige netop kunne nå en plads i den bedste gruppe videre.

Derfor skulle den i går have ekstra gas, men sådan skulle det ikke gå. I den første sejlads ligger vi godt, men mister i en katastrofal bundmærkerunding alt og runder næsten sidst. I næste sejlads gentager billedet sig. Vi er på den gale siden af banen på lænseren, vinden springer 50 grader og vi er igen så godt som sidst. I sidste sejlads får vi i stedet en dårlig start, rammer ikke rigtig noget og ender 25. Alt i alt ender vi kvalifikationen som 58 ud af 74, og er nu klar til sølvfeltet.

Vi kan dog glæde os over flere ting: Vi har nemlig lavet vores første rigtige top 10 placering, og vi har en rigtig god fornemmelse for båden. Derudover er vi positive, for vi har til stævnet virkelig forbedret vores starter og første opkryds, og flasker tingene sig for os, kan vi være med, hvor det er sjovt.

I dag, onsdag, har vi lidt mere vind, og vi kan endelig få lov at strække os i trapezen. Nu skal vi på vandet og give sølvfeltet tæv.

Med Sejlerhilsen
Jonathan og Simon

Skriv en kommentar