Julie Falk Magnussen
Af

Julie Falk Magnussen

Mit navn er Julie, jeg er 26 år gammel og bor til dagligt i Haderslev. Jeg er i gang med det sidste år af min kandidat i Idræt og Sundhed fra SDU, Odense.

Jeg er netop rejst til München for at være i et projektorienteret forløb (lignende praktik) hos en innovativ teknologisk virksomhed. Her skal jeg være de næste to måneder hvor jeg får mulighed for virkelig at fordybe mig i, hvordan teknologi kan bruges til at fremme fysisk aktivitet og få indblik i hvordan arbejdslivet kan se ud på den anden siden af uddannelsen.

Jeg er meget taknemmelig for, at have modtaget studielegatet. Det vil giver mig mulighed for virkelig at opleve den lokale bayerske kultur og samtidig kunne dele mine oplevelser med jer!

Jeg håber i vil følge lidt med i mine oplevelser her 🙂

Hvordan kan man bruge teknologi til at fremme fysisk aktivitet blandt børn og unge?

Det var et spørgsmål jeg stødte på i løbet af mit første år på kandidat uddannelsen i Idræt og Sundhed. Og det er et af de områder jeg syntes har været spændende at arbejde med lige siden.

Jeg er ikke selv super teknologisk anlagt og jeg gør heller ikke det store i at spille hverken computer eller PlayStation. Men til trods for det syntes jeg det er et fedt område at arbejde med, specielt i sammenhæng med fysisk aktivitet.

Som verden den udvikler sig, så bliver teknologien en større og større del af de flestes hverdag og det trækker desværre også mere stillesiddende adfærd med sig… Jeg blev introduceret for den interaktive sports og spil platform “MultiBall” gennem universitet. Min interesse for, hvordan virksomheden bruger deres platform til at udvikle spil, hvor kroppen er den eneste controller, har været stigende lige siden.

Nu sidder jeg så her, midt i Münchens kæmpe store park, Englisher Garden, hvor jeg skal være i projektorienteret forløb (lignende praktik) de næste to måneder.

Kontoret er et gammelt kraftværk, så det er meget rustikke og gamle bygninger. Super fede omgivelser til en arbejdsplads, men kulden bliver svær at holde ude når det for alvor bliver vinter.

Den første uge har været overvældende, med mange nye indtryk! Virksomheden er i konstant udvikling og det bærer deres hverdag også præg af. Mange impulsive beslutninger, last minut ændringer og emergency møder. Men til trods for deres travlhed, har alle taget rigtig godt imod mig og været klar på korte snakke ved kaffe maskinen. 🙂

Lige nu er rigtig glad for mit dyre mobil abonnement med fri tale, også i udlandet, for aldrig har jeg fået så meget for pengene. Det er trygt at vide, at selvom man er langt væk hjemmefra, i lidt utrygge rammer, så er familien og vennerne aldrig mere end et opkald væk!

I min næste blog vil jeg fortælle lidt mere i dybden om det projekt jeg er her for at lave og dele ud af mine oplevelser udenfor kontoret.

Jeg håber i vil følge lidt med i min tid her i München!

Skriv en kommentar