Af

Knud Bentholm

Jeg hedder Knud er 47 år, bor i Båring ved Middelfart, er ambulance-redder og er blevet tilknyttet et udviklingsprojekt i Tanzania gennem foreningen ”Redder af verden” (RAV) RAV, er en non profit organisation, uden politisk tilknytning. Foreningens formål er bla.: Samarbejde med andre lande, fortrinsvis udviklingslande. Støtte til at opbygge ambulance, brand og redningstjenester med viden og undervisning, herunder optimering af arbejdsvilkårene for redningspersonaler.

Så er vi endelig i gang med at undervise vores nye venner her i Masailand.  De er top motiverede og vil så gerne lære noget nyt. Humøret er bare godt og selvom vores projektor ikke er nået ud til os her på bjerget klarede vi os igennem dagen med hjemmelavet materiale. Vi underviser 6 timer om dagen her i denne uge, så forhåbentlig er vores studerende på Lørdag fuldt opdateret på førstehjælp og håndtering af et skadested.

Så er vi endelig i gang med at undervise vores nye venner her i Masailand.
De er top motiverede og vil så gerne lære noget nyt. Humøret er bare godt og selvom vores projektor ikke er nået ud til os her på bjerget klarede vi os igennem dagen med hjemmelavet materiale.
Vi underviser 6 timer om dagen her i denne uge, så forhåbentlig er vores studerende på Lørdag fuldt opdateret på førstehjælp og håndtering af et skadested.

Skriv en kommentar