Af

Gunnar

Terningerne er kastet og flybilletterne er købt!

Sidst på sommeren rejser min kone, Anne, og jeg til Uganda.
Vi glæder os vildt til at besøge nogle af landets nationalparker, så vi på tætteste hold kan få mulighed for at opleve det fantastiske dyre- og planteliv, der udfolder sig der.

Men rejsen har også andre formål.
Under opholdet vil jeg samle inspiration, oplevelser og billeder til endnu et bidrag til min lille foredragsvirksomhed, Rejseberetning.dk, så jeg til efteråret kan tilbyde foreninger og klubber en ny, spændende rejseberetning.

Mens vi er i Uganda vil vi desuden besøge nogle af de iværksættere, som vi i løbet af det sidste års tid har givet microlån gennem MyC4. Jeg håber også på møder med de institutioner, som varetager långivningen i landet.
Under alle disse møder vil der blive skrevet, filmet og fotograferet, og når vi er tilbage i Danmark igen, vil det hele blive samlet i en stor MyC4-presentation.
Her vil jeg give en grundig gennemgang af, hvordan MyC4 er opbygget, og hvordan man bliver investor og kan benytte denne spændende internetplatform til at hjælpe fattige iværksættere i Afrika, samtidig med at man har mulighed for at få sine investerede penge godt forrentet.

Min MyC4-presentation vil fra efteråret blive tilbudt virksomheder, selskaber og foreninger, som arbejder med en etisk profil, og som derfor kunne have interesse i at få en orientering om MyC4. Nogle firmaer kunne måske tænke sig at bruge MyC4 i deres julegratiale politik.

Gunnar Jensen

Skriv en kommentar