Endelig er sæsonen ordenligt i gang og alle de udskudte løb bliver langt om længe kørt nu. Det er både i Danmark og ude i Europa der er løb. Efter at have været væk fra konkurrencerne i lang tid, og man dermed kun har trænet hjemme i Danmark med dem man plejer, så har jeg glædet mig helt vild til at komme ud til konkurrencer, bl.a. for at se hvor man ligger ift. alle de andre kørere. 

Mit første løb i år var DM, hvor jeg er meget tilfreds med en tredjeplads som førsteårs elite. Derefter har jeg både været i Italien og Frankrig, for at køre de første fire europacup afdelinger. Jeg er godt tilfreds med min præstation til europacup afdelingerne, hvor jeg fik kørt nogle gode omgange, og lå rigtig godt ift. mine konkurrenter. 

For to uger siden var der EM i Zolder, Belgien. Vi var tre fra Danmark, som var udtaget i Elite mænd klassen. Som noget nyt i år, er der blevet lavet en ny klasse kaldet ’under 23’. Os i elite mænd, som er under 23, kan køre i den nye klasse ’U23’. Vi tre fra Danmark kørte derfor i den nye klasse. Jeg havde glædet mig meget til at se hvordan det ville være at køre i den her nye klasse. Det giver nogle andre muligheder, fordi der ikke er så stor aldersforskel som det hidtil har været uden U23 klassen. Jeg synes det er en mega fed klasse, der stadig har et højt niveau. Jeg nåede til semifinalen, hvor jeg endte på en sjetteplads. Deraf blev jeg rangeret samlet nr. 9 i Europa. Jeg er helt vildt tilfreds med resultatet, og glæder mig meget til at komme ud og konkurrere i Europa igen!

Skriv en kommentar