Hele juni måned stod på flere internationale regattaer og god kaproning. Min makker og jeg blev i midten af juni udtaget til U23 VM, som finder sted i Poznan i Polen sidst i juli. Vi skal sammen repræsentere Danmark i bådtypen BW2X også kaldt en dobbeltsculler.

Link til udtagelse: https://roning.dk/nyheder/udtagelser-til-u23-vm-i-poznan-polen-2018/

Vi har gennem juni måned opbygget en masse international erfaring. Vi har konkurreret i Tyskland mod nogle af vores fremtidige konkurrenter til U23 VM og været i Holland hvor vi kæmpede mod nogle af Hollands aller bedste senior roere. I Tyskland, Ratzeburg blev det til en 4. plads begge dage og i Holland, Amsterdam blev vi nr 2 begge dage.

For at få den bedst mulige forberedelse frem mod U23 VM, drager vi onsdag d. 11/6 atter mod Tyskland, hvor vi skal på træningslejr i Mölln. Her skal vi de næste 2 uger teste formen af og forfine teknikken sammen med resten af U23 landsholdet, inden vi alle rejser til Polen.

U23 VM starter d. 25/7 og slutter d. 29/7 med finaler. Jeg glæder mig utrolig meget til at repræsentere Danmark og krydser fingre for at træningslejren og U23 VM bliver en stor succes med mange gode minder og oplevelser!!

1 kommentar til “U23 VM lige rundt om hjørnet”

  1. Anonym skriver:

    Pøj pøj Mia – du får den sejeste sommer – godt gået! Mange hilsener, Bo

Skriv en kommentar