Af

Team Fit4Run

Team Fit4Run – et multisporthold for kvinder. Vi dyrker adventurerace, MTB, crossløb, openwater svømning og alt muligt andet udfordrende sport.
Vi har egen hjemmeside – www.teamfit4run.dk

Stige Ø indbyder til masser af motion. Det er simpelthen en fantastisk legeplads for folk med hang til bevægelse i det fri. Når man så tilsætter solskin og 15 grader på en dejlig forårsdag, ja så bliver det ikke bedre for løbeglade motionister.
Ca. 150 løbere i alle aldre fandt søndag d. 26. marts ud til Trailløb Stige Ø, som Team Fit4Run nu har arrangeret igennem flere år – en tilbagevendende tradition.
Vi kan selv lide at blive udfordret af et barsk terræn, så ved vores løb blev de deltagende løbere også kastet ud i et terrænløb af den hårde slags.

Man kunne løbe 6 eller 12 km, hvor en runde af 3 km skulle gennemføres 2 eller 4 gange.
Som noget nyt var der i år også mulighed for at være med på et stafethold og give løbeturen et mere socialt præg ved at dele omgangene imellem sig.
Hver omgang bød på en bestigning af de 4 højeste toppe på Stige Ø, så lunger og lårmuskler kom på overarbejde. Hvis man havde overskud til at nyde det, var der masser af skønne udsigter på denne flotte dag. Der var ikke mange lette kilometer, hvor man kunne slappe af. Undervejs skulle man nemlig også passere naturlige forhindringer som grøfter og skrænter, hvor man dog på den stejleste fik et reb til hjælp under opstigningen. Den populære crossfitbane i området var også inddraget i ruten.
I mål blev der pustet ud og dagens anstrengelser vendt og drejet. Der kunne tankes ny energi, og så var der ellers takket vores gavmilde sponsorer et sandt orgie af præmier til både podie og lodtrækning.
Hold øje med vores hjemmeside www.teamfit4run.dk, hvis DU skal med til næste år.

Foto: Brian Flemming Jørgense og Jan Kortsen

På vores facebookside Multisporthold Team Fit4Run er der flere albums med masser af gode billeder
fra Trailløb Stige Ø.

Skriv en kommentar