Af

Martin Friedrichsen

Mit navn er Martin Friedrichsen, jeg er 23 år, jeg har roet kajak siden jeg var 13 år, og har siden da deltaget adskillige stævner nationalt og internationalt, og vundet en del medaljer. Forrige år blev jeg færdiguddannet som bygningssnedker. Sidste år deltog jeg i ungdoms VM i Portugal i 4 mands kajak, vi nåede til semifinalen. I perioden 2. februar til 14 april 2016 er jeg sammen med landsholdet på træningslejr i Florida, og er klar til årets første løb. Tak for tilskuddet til min rejse Middelfart sparekasse.

 

1 kommentar til “Træningslejr Florida”

  1. Martin Friedrichsen skriver:

    Har nu været i Florida I knap 1 måned, og er gået bedre end forventet.
    Vi træner ca. 4-5 timer om dagen, og nogle dage hårde end andre.
    Nu tættere vi kommer på sæssonen nu højre bliver intensiteten også, og det kan godt mærkes, især når man træner blandt verdens bedste.
    Det bedste ved at ro i Florida er dyrelivet, der er masser af søkøer, delfiner, og pilikaner.

Skriv en kommentar