Af

Kirsten Ebbesen

Jeg hedder Kirsten Ebbesen. Til dagligt arbejder jeg hos firmaet active aid i Viborg, som blandt andet forhandler TRX Suspension Trainer og Trigger Point Foamrollers.
Jeg er blevet spurgt, om jeg vil fortælle om min oplevelse af Tinderbox Festival 2016, så læs med, når jeg fortæller om, hvad, hvem og hvor 🙂

Rammstein på Tinderbox 2016 - Middelfart Sparekasses blog

Hvis du tænker “Festival – det er ikke lige mig. Udenfor hele dagen – trods sol eller regn, dårlig mad, ingen søvn i et telt, som lugter af makrel i tomat” – så har jeg godt nyt. Tinderbox Festival i Odense er nemlig alt andet end det! Læs med, når jeg fortæller dig om min oplevelse af Tinderbox 2016.

En torsdag på Tinderbox

Jeg var en af de UTROLIGT heldige mennesker, som vandt en billet til Tinderbox Festival 2016 gennem en konkurrence på Middelfart Sparekasses Facebook-side. Af forskellige årsager endte jeg med kun at være med torsdag – men hvilken dag!!!!!

Efter en god lang køretur på lidt over 2 timer fra min hjemby, ramte jeg sidst på eftermiddagen Odense. Turen gav mig lidt nervøse trækninger, da jeg stort set havde regnvejr (og indimellem STYRTENDE regnvejr) hele vejen. Men jeg fik parkeret min bil, trukket i de nye gummistøvler, pakket mig ind i regntøj, og pakket mobilen i plastikpose, og begav mig herefter på gå-ben mod festivalpladsen i 1000-årsskoven i udkanten af Odense.

Jeg havde på forhånd lavet en slagplan i mit hoved over dagen, som så nogenlunde sådan ud:

  • Iskaffe
  • Finde min veninde på festivalpladsen
  • Høre The 1975
  • Iskaffe
  • Lækker mad i en af de utroligt mange boder
  • Høre The National
  • Mere iskaffe
  • Høre RAMMSTEEEEEEEIIIIN! 😀 🙂 😀

Iskaffe og overraskende irsk musik

Inden jeg nåede festivalpladsen var vejret allerede klaret op og solen brød gennem skyerne. Perfekt! Hurtigt gennem billetkontrollen og så så man ellers mig spurte til nærmeste kaffebod. Har du aldrig prøvet iskaffe – så gør det! Et must i sommervarmen, som havde ramt Tinderbox den torsdag.

Tinderbox havde i år, som så mange af de andre danske festivaller, valgt være en “kontantløs” festival – det vil sige, at du enten skal indbetale penge på et “værdikort” eller betale med fx kontaktløs dankort. Det fungerede superfint.

armbaand-1 mad-tinderbox

Dagen gik i godt selskab med en veninde, jeg ikke har set i mange år, samt hendes kæreste. Det er nemlig også en del af en god festival for mig – at bruge tid på at snakke med andre mennesker. Så vi fik vendt løst og fast, nydt lækker mad, solen og flere bands på afstand.

Et af dem; Flogging Molly, var noget af et kulturchock, men de forstod virkelig at sætte en fest i gang og det var meget få på festivalpladsen, der ikke enten dansede eller vippede foden i takt til de vanvittige, irske toner 🙂

The National & Rammstein

Mørket begynder så stille og snige sig ind over festivalpladsen og kl. 23 står jeg helt tæt på scenen for at opleve et af mine absolutte yndlingsbands, The National.

Min interesse for bandet startede, da jeg i sin tid hørte deres nummer “Slow Show” som en del af en smuk, smuk, animationsvideo fra et hold studerende fra The Animation Workshop i Viborg; nemlig i kortfilmen “Out of A Forest“.

Forsanger Matt Berningers karakteristiske stemme er svær at slippe, når den først er kommet ind under huden, så jeg hørte album på album, var til koncert og fik så nu, på Tinderbox, et meget glædeligt gensyn.

Rammstein på Tinderbox i Odense 2016 - Engel

Koncerten med The National var fantastisk, bandet super oplagt og det var en god oplevelse. Men da jeg gerne ville have HELE koncerten med betød det også, at jeg så “stod bagerst i køen” til Rammstein, som man må sige var aftenens hovednavn – at bedømme efter antallet af publikum. Men jeg kan et par tricks, og endte til sidst med at stå HELT oppe ved scenen, hvorfra jeg nød et fantastisk brag af en koncert med tyske gloser, fantastisk sceneshow og pyrotechnics. Var en kort overgang lidt nervøs for, om jeg stadig havde mine øjenbryn 🙂 🙂 🙂

Mættet af indtryk vendte jeg bilen hjemad – og sendte jer hos Middelfart Sparekasse en venlig tanke, da jeg ramte min hovedpude.

 

 

Skriv en kommentar