Hej igen

Ja så er jeg ‘endelig’ kommet hjem fra min lange rejse rundt i Afrika, og når jeg skriver hjem mener jeg helt hjem til Danmark. Det var meningen at de 2 direktører for Soft Power Education centret, Nic og Dave, skulle holde jer opdateret omkr. de ting der skete med køkkenet når jeg var væk, men pga en kommunikations fejl har de altså ikke gjort det, og det er jeg ked af.

Nå men inden jeg kom så langt som til Danmark, skulle jeg jo lige et smut forbi og se hvordan det stod til med køkkenet og ja jeg kan lige så godt sige det som det er… de var ikke kommet længere end til at have gjort taget færdigt. Men for ikke at gøre det hele for slemt kan jeg sige, at det var fordi de skulle vente på komfuret. Det skulle åbenbart tage dem over 8 uger at lave det. Det er lidt træls hvad man lige pludselig synes man kan tillade sig når “The Supervisor”=mig, ikke er tilstede. Nå pyt med det. Desværre fik jeg ikke taget nogle nye billeder af køkkenet, men når projektet er færdigt har Nic og Dave lovet mig at sende billeder af det. Så lad os håbe at der ikke bliver en kommunikations fejl ud af det også 😉

1 kommentar til “Tilbage til kolde Nord”

  1. Heidi skriver:

    Hej Signe!

    Velkommen hjem. Håber at du har haft en rigtig god tur. Du må da lige smide et par billeder ind fra turen, så vi kan se, hvad du har oplevet…
    Hvad så nu? Står den på skolebænken igen eller???
    Glæder mig til at se det færdige resultat med køkkenet. Spændende om det bliver færdigt, nu hvor du ikke er der til at holde dem i ørerne =0)

Skriv en kommentar