Af

Team Fit4Run

Team Fit4Run – et multisporthold for kvinder. Vi dyrker adventurerace, MTB, crossløb, openwater svømning og alt muligt andet udfordrende sport.
Vi har egen hjemmeside – www.teamfit4run.dk

En af de største udfordringer i MTB løb kan vise sig at blive vejrforholdene.
Team Fit4Run pigerne – Tine, Anne-Mette og Anni skulle igen i år deltage i MTB-etape løbet Alpentour Trophy, som skulle køres i bjergeregionen Dachstein i Østrig d. 30.maj – 2. juni.
Det skulle vise sig at blive et løb mere mod vejret end mod bjergene og ens egen fysisk.
Hele forårsperioden har der været trænet seriøst og stabilt på MTB med flere lange konkurrencer på 12 timer på cyklen. Og med podiepladser ved både Stamina-12 og H12 var vi toptunede.
Hjemme i Danmark var der udsigt til lækkert vejr med masser af sol og sommer i uge 22. Helt anderledes så det ud i Østrig, hvor vi kunne se frem til både regn, minus grader og sne i store mængder. Så vintercykeltøjet blev pakket, og vi kørte mod de Østrigske alper i håbet om, at vejrudsigten ikke stemte overens med virkeligheden. Det gjorde den egentlig heller ikke – DET BLEV VÆRRE!!
Vi fik nogle våde træningsdage og fik inspiceret sneen på bjergtoppene. Selve løbet blev en udfordring for både deltagere og løbsarrangører. Cykelruten gik igennem snefyldte områder, så ruter måtte omlægges og andre gennemføres – så måtte vi trække cyklerne gennem sneen. Vi nåede at køre 3 etaper i bjergene. Den sidste etape blev aflyst 20 min. før start af den internationale cykelunion, da forholdene på grund af ekstraordinært kraftigt regnvejr var alt for farlige.
Lidt skuffede var vi, men da vi efterfølgende sneglede os mod Danmark i massive regnmasser, som de fleste nok har set og hørt om, gik det op for os hvor vildt vejret virkelig var, og at vi faktisk befandt os midt i et katastrofe område. Vejret fik så sandelig stor betydning for mange mennesker i Europa i disse dage.
Nu glædede vi os til nogle MTB løb hjemme i varmen. Næste slag skulle stå ved 24-timers løbet Nordic-24 i Holte d. 15.-16. juni. Vi fik nogle rigtig gode timer i skoven til at begynde med, men så ændrede vejret sig brat, og der blev lukket op for sluserne. Et skybrud ændrede skoven til et sandt mudderbad og start- og målområdet til et vandland. Så igen blev det vejret, der udfordrede os maksimalt. Men der skulle mere til at vælte os af pinden. Vi kæmpede i mudderet både nat og dag, hvilket indbragte os en plads øverst på podiet. Desværre var Kronprins Frederik ikke kyssepige i år – han deltog selv i løbet.

Skriv en kommentar