Af

Michelle Holst

Hej, mit navn er Michelle og fra februar til juli er jeg taget på praktikeventyr i Østen, nærmere bestem Koh Phangan i Thailand.
Mine 6 måneder i Østen er andet sidste semester af min kommunikationsuddannelse på Danmarks Medie- og journalisthøjskole.

Selve praktikken foregår på en healing og awakening skole hvor jeg som projektmanager skal lede deres kommunikationsopgaver og udvikle strategier for både sociale medier, website og selve virksomheden.

Følg med når jeg fortæller om mine oplevelser i det fjerne Østen.

Wauw tiden går så  stærk – glemmer jo helt at få skrevet her; det skal jeg blive bedre til for der er jo så meget at fortælle.

Jeg lovede jer jo sidst at tage jer med til community dinner, yoga teacher training ceremony og viser de første dage på mit kontor i paradis, so here goes:

Community dinner
Community dinner holder vi hver mandag aften, hvor alle der har lyst kan kommeTil community dinner med frivillige og teacher training studerende
og spise sammen med os – det betyder at vi sådan en aften er 20-40 mennesker samlet, nogle af os arbejder for Samma Karuna (som er det mit praktiksted hedder) andre er frivillige, ”awakening and healing-studerende”, ”yoga teacher training- studerende”, undervisere eller blot turister der kigger forbi og ønsker at tage del i vores skønne community.

Maden bliver serveret som buffet og alle venter pænt på at den sidste har fået fyldt tallerken og sat sig ned, så vi sammen kan velsigne maden. Det er en skøn tanke, men kan nu også være svært at vente 😉

Selve betalingen for maden sker pr donation. Hvis hver person donerer 70 bath, dækker det omkostningerne til mad og løn til kokken. Hvis nogen donere mere giver det os mulighed for til den næste community dinner at invitere personer gratis, som ellers ikke ville have råd til at komme og hygge med os.

Yoga Teacher training cermonien

Teacher training cermoni diplomuddelingTeacher training cermoni angel walk
Yoga Teacher training cermonien var en fantastisk oplevelse. Som en del af min praktik organiserede jeg ceremonien – uddelegerede opgaver til de frivillige og sikrede at aftenen forløb som den skulle.
Det var nogle glade ansigter, der nu efter 28 dages hård fysik og mental træning nu kunne kalde sig yogainstruktører. Det blev fejret med god mad, diplomoverrækkelse, taler og til sidst en såkaldt angel walk, hvor vi sender hver nyuddannet instruktør ud i verden med de bedste og kærligste tanker og blide berøringer mens langsom går med lukkede øjne på en sti af lys.
Jeg glæder mig som et lille barn til at deltage i den næste ceremoni, som faktisk finder sted om 6 dage, for nu kender jeg flere af de studerende, hele rutinen omkring ceremonien og bliver så fedt at sende de skønne mennesker ud i verden via angel walk’en.

Mit kontor
Mit kontor er fantastisk – jeg bestemmer selv om jeg vil arbejde på en cafe, sidde i min seng, skrive fra stranden eller sidde på kontoret.

Arbejder fra sengenArbejder fra skrivebordet
Det er skønt med afveksling, men må jo indrømme at jeg når mest når jeg sidder på kontoret og kan spørge andre til råds så snart et problem opstår, men at have muligheden for at arbejde liggende med havudsigt er nu også skønt, og jeg nyder at gøre det bare en gang imellem.

Light and love,

Michelle

1 kommentar til “Tiden flyver”

  1. Middelfart Sparekasse skriver:

    Hej Michelle!

    Dejligt at høre fra dig. Jeg kunne nu også godt bruge en arbejdsdag på stranden 😉 Lyder til at det er massere af spændende opgaver for dig at tage fat i. Vi glæder os til at høre mere.

    Heidi 🙂

Skriv en kommentar