Af

Diana Brandt

Mit navn er Diana Brandt.
Jeg er 21 år og studere i New York på mit 3. semester af TEKO.

Mere info på vej…..

Livet som studerende og praktikant er meget tidskrævende, tiden flyver afsted og inden man når at se sig om er det allerede lørdag igen.

Siden Januar har jeg haft travl med eksaminer, praktik og selvfølgelig også at nyde byen jeg bor i.

Jeg har lært en masse om den amerikanske kultur mens jeg har været herover, fx så finde man hurtigt ud af hvor kloge og logisk tænkende vi i skandinavien er.  Mange amerikanere har ikke lært at tænke ud af boksen, så her får jeg hurtigt nogle bouns point når jeg kommer med en creative ide, eller giver råd til hvad man kan gøre.

Der sker mange ting i New York og ordsproget der siger at New York er byen hvor alt kan ske er 100 % korrekt. Du kan sidde på en cafe det ene minut, og det næste minut møder du en person der vil ændre dit liv for altid. Der er ALLE typer her over fra alle verdensdele. Jeg elsker byen og jeg har lært så meget om de forskellige culture både ved at gå rundt i byen, men også via mine fag i skolen.

At bo i NYC alene har også gjort mig utrolig stærk. Der er mange faktorer der spiller ind i hverdagen og alt spiller en vigtig rolle.

Økonomien er en af de hårdeste problemer jeg har i øjeblikket. Siden jeg kom i Januar er kursen steget med 30%, dvs jeg betaler 30% hver måned end hvad jeg planlagde inden jeg rejste til NYC. Jeg kan ikke tjene penge mens jeg er her pga, mit visum, så det betyder at jeg skal tænke mig rigtig godt om hver dag inden jeg bruger nogen penge. Alting er pludselig dyre eller samme pris som i Danmark, og det hvad jeg ikke lige set komme inden jeg accepterede denne tur. Men dette er kun godt, jeg lærer at håndtere mine penge, kun bruge dem når det er vigtigt og forstå værdien i pengene. Endvidere lærer jeg også mere om kursen i andre lande og hvordan alt det her spiller en rolle i de forskellige lande.

NYC er en dejlig by, og det fede er at hver dag jeg går ud for døren med mit kamera så er der et helt nyt setup som jeg kan tage billeder af, jeg møder nye mennesker hver dag og nogle af disse mennesker bliver mine rigtig gode venner.

Efter at have været her i 2,5 måned, er jeg sikker på hvad det er jeg vil i fremtiden. Jeg vil starte mit eget firma og jeg vil gøre en forskel. Hvad og hvordan er stadig ikke offenligt, men om et par år vil jeg være godt i gang.

NYC er nok hovedstaden til nyopstartede virksomheder.. Stort set alle har deres eget firma herover og man finder hurtigt ud af hvad der godt og skidt. Folk tror det er så nemt at starte deres eget, og det er det vel også, men det er vedligeholdelse, marketing, brandingen og strategien som udgør resultatet i sidste ende, og det er der mange der ikke forstår herover, efter min mening.

Jeg glæder mig til at fortælle mere i næste måned.

– Diana Brandt

10553552_10205824539993966_4414113147105248542_n

bro barn cagr DOOR cykel homeless

Skriv en kommentar