Det vil fremover være muligt at følge Team JiYo, som bl.a. er kendt for at være vindere af “scenen er din” 2006 i underholdnings kategorien. Team Jiyo vil løbende skrive om deres oplevelser rundt i Europa og det danske land, når de er ude og lave shows, events, workshops etc.

Team JiYo

Vi hedder Team Jiyo, og er et Performance hold bestående af tre fyre. Martin Coops, Ilir Hasani og Rinaldo Madiotto. Vi har igennem fire år været sammen som team og har i tidens løb oplevet mange store oplevelser, som er til glæde som dejlige minder.

På Team JiYo er vi kendte for vores store alsidighed, og brede kompetenceliste. Når vi laver shows blander vi elementer fra stunt, dans, parkour, urban tricking og kampsport. Her finder vi ofte inspiration fra film, klip fra internettet og ja – fantasien.

I øjeblikket er der utrolig stor fokus på parkour og urban tricking, og vi oplever hvordan interessen for disciplinerne er eksploderet det sidste halve års tid, og er i stadig udvikling. Vi ser bl.a. hvordan den nye James Bond film indleder med en 5 minutter lang startscene, hvor to mænd i et højt tempo jagter hinanden, (Daniel Craig og Sebastian Foucan) og ligeledes ser vi i Madonnas musikvideo “Jump” hvordan en masse frye hopper rundt i gaderne, og laver spektakulære bevægelser. Disse bevægelsesformer kaldes Parkour og Urban Tricking.

Pga. den store opmærksomhed, som den nye bevægelseskunst har revet med sig, er der stor efterspørgsel på shows, opvisninger og workshops. Team JiYo står for et stort event i samarbejde med Københavns Kommune, et event forløbende sig over to dage i August, d. 24-25. Eventet hedder Copenhagen Moves, og er et aktiv som skal fremme København som en aktiv by med fokus på alternativ idræt. Der vil både være streetsoccer, basketball, streetdance, parkour, urban tricking og meget mere på programmet. Her vil Team Jiyo sammen med traceurs fra de to førende parkour og urban tricking fora, (forum.540.dk og le-parkour.dk) lave en opvisning og en efterfølgende workshop for alle interesserede.

Derudover har hummel indgået et tæt samarbejde med Team JiYo, som indtil videre har bestået i at skabe verdens første parkour tøjkollektion, som kommer i butikkerne til Januar 2008. Her har Teamet været i tæt samarbejde med hummels designere, i forløbet om at skabe noget funktionelt tøj, som egner sig specielt til disciplinerne parkour og urban tricking. Ligeledes kommer der også en sko på markedet. Skoen er en parkoursko, som bliver slidstærk, let, og meget funktionel i forhold til parkour. Skoen bærer navnet ‘JiYo’, opkaldt efter teamet.

Dette var alt for nu, men vi opdaterer løbende, så følg godt med, og gå ikke glip af noget! Hvis du ikke kan vente med at se videoer, og flere billeder, så smut et kig forbi vores hjemmeside www.teamjiyo.dk eller lettere at huske; www.540.dk.

I er meget velkomne til at skrive hvis I har nogle spørgsmål, vi glæder os til at skrive med Jer;)

De Bedste Hilsner

Team JiYo, Rinaldo Madiotto, Ilir Hasani & Martin Coops

Skriv en kommentar