Hejsa allesammen!

Håber i alle har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i 2018. I mod sætning til de fleste blogger her, så er jeg ikke færdig med mit studie i Stockholm. For 2 uger siden kom jeg tilbage til Sverige fra min juleferie, og er nu godt igang med at fortsætte med min bachelor.

(Det sner ret meget i Stockholm)

Da jeg kom tilbage havde vi nogle lektioner omkring økonomi indenfor musik, samt tips til hvordan man kan starte sit eget ‘firma’. Jeg spillede også en koncert i en af skolernes spillesale med et projekt som hedder “Utforskande Ensemble” som var et valgfag vi havde valgt for at udforske vores respektive instrumenters roller og hvordan man kan udfordre de traditionelle måder at spille sammen på. Koncerten fungerede som en afslutning på vores fag, og holdet bestod af folk fra USA (Texas), Finland og Estland (selvfølgelig også Danmark og Sverige). Vi spillede musik af bl.a. Keith Jarrett og Horace Silver som en sextet til en næsten fuld sal med 60+ mennesker.


(2 billeder af Stockholms kendte ‘Tunnelbana’)
De næste par måneder kommer til at forløbe med normal lektioner, og bare øve fokuseret og spille med en masse.
Nogle elever på skolen får muligheden for at komme på turné til Kina og i et stykke tid, der vil være optagelse prøver til skolen (som gør brug af nuværende elever til at hjælpe til) som foregår her til marts og til maj vil der være den årlige New Sound Made festival på skolen som alle elever deltager i. Så der er en masse spændende muligheder på horisonten som jeg kommer til at deltage i. Men hvor aktuelt det bliver skal jeg nok give mere besked om i min næste blog.

Endnu en gang vil gerne sige kæmpe stort tusind tak til Middelfart Sparekasse for deres store støtte med mit studie. Det legat har virkelig gjort en forskel for min overlevelse her i Stockholm, og jeg er så klar på at arbejde og blive en bedre kunstner, og forhåbentlig en dag bare ville kunne give en lille smule tilbage til alle der har støttet mig. Ubeskrivelig mange gange tak til Middelfart Sparekasse, min kæreste, min familie og mine venner. Det er jer der holder mig positiv, stærk og motiveret.

Kram, kærlighed og de bedste hilsner herfra Stockholm,
Lucas

 

 

 

Skriv en kommentar