Nu har jeg været her i Stockholm lidt over en måned og det er stadigvæk super dejligt. Vil dog gerne indrømme at jeg har nok mest været på skolen og hjemme. Jeg bor i en forstad til Stockholm som hedder Täby, som sådan også har et ret stort centrum bestående af et super stort center med alle mulige forskellige butikker, restauranter og biograf.

Jeg har ikke formået at få taget så mange billeder (jeg synes det er lidt akavet at tage billeder når andre mennesker er til stede), men jeg fik et billede af en af de måske 5 indgange til Täby center hvor jeg har været 2 gange nu. Den ene for at se den nye IT film, og den anden for at købe noget tøj.

Tilbage på skolen har vi haft en ret interessant måned hvor vi har haft super mange fede fag som clinics med Ari Hoenig (meget anerkendt amerikansk trommeslager) og Knower (super fed elektronisk-funk-og-nogle-andre-genre duo fra Los Angeles). Jeg er også kommet med i et gospel projekt på skolen som består af elever på alle årgange som vi opføre ved slutningen af november. Vi har også haft valgfag hvor jeg sjovt nok er endt på et internationalt hold jeg er endt med musikere fra Finland, USA og Estonia. Udover det så er Stockholm Jazz Festival også gået igang hvor jeg skal til koncert med stor jazz kunstner som f.eks. Nate Smith, Mark Guiliana og Roy Hargrove som jeg glæder mig super meget til.

…Og ja, hvad angår vejret hvis man er interesseret så regner det sådan virkelig meget, og det er ret mørkt for det meste. Det er fedt!

Anyway, det er lige hvad der er sket her på det seneste. Der sker nok mere og forhåbentlig så får jeg lavet endnu et indlæg om en måned.

Nedenunder er der nogle få billeder fra indenfor af den ene af bygningerne på skolen. En dag skal jeg nok få taget nogle flere billeder af hele skolen både indenfor og udenfor så i kan få den fulde visuelle oplevelse.

Ha’ det godt så længe!

Skriv en kommentar