Hej allesammen som er nysgerrig nok til at læse om min tur til Stockholm i Sverige,

Jeg tror aldrig nogensinde i mit liv at jeg har lavet et blog indslag før. Man skulle tro med sådan en stigende popularitet for at blogge, at jeg bare som det mindste havde overvejet det, men det har jeg ikke.

Men jeg har altid været interesseret i andre menneskers liv og høre om f.eks. hvilken baggrund de kommer fra, hvordan deres opvækst var, hvad deres forældre laver, hvor mange søskende de har, hvor de er blevet uddannet, hvor de har arbejdet og måske bare hvad deres daglig dag går ud på. Jeg har læst rigtig meget om menneskers liv, men jeg har ikke så tit hørt om det fra dem selv. Jeg føler lidt at det skal være meningen med denne blog.

Jeg har været så heldig at blive tildelt et studie legat på 10.000 danske kr. af Middelfart Sparekasse og det legat skal gå til mit studieophold på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm / Royal College of Music in Stockholm hvor jeg skal studere min bachelor i jazz performance. Jeg vil prøve med at veksle mellem hvem jeg er, hvad jeg oplever i Stockholm og hvad formålet er med at tage derhen.

Min far og jeg kører afsted imorgen kl. 08.00, og så er vi i Stockholm om aftenen, så istedet for at skrive to små indlæg, så skriver jeg dette store indlæg. Vores intro uge på skolen starter mandag, så jeg vil nok også først have noget nyt at skrive der. Indtil videre må i nøjes med et stemningsbillede af alt min bagage.

Jeg håber i vil følge med mig på min tur. Det skal hvertfald nok blive interessant!

Ya!

Skriv en kommentar