Af

Michelle Holst

Hej, mit navn er Michelle og fra februar til juli er jeg taget på praktikeventyr i Østen, nærmere bestem Koh Phangan i Thailand.
Mine 6 måneder i Østen er andet sidste semester af min kommunikationsuddannelse på Danmarks Medie- og journalisthøjskole.

Selve praktikken foregår på en healing og awakening skole hvor jeg som projektmanager skal lede deres kommunikationsopgaver og udvikle strategier for både sociale medier, website og selve virksomheden.

Følg med når jeg fortæller om mine oplevelser i det fjerne Østen.

 

Nøj hvor lader det til at I har skønt sommervejr hjemme i Danmark, er jo næsten ærgerligt at være væk fra landet når sommeren viser sig fra sin smukke side, men også kun næsten 😉

Selvom vi i Danmark kalder Juni, Juli og August for sommermåneder, er Juni ikke lig en sommermåned i Thailand. Thailand har nemlig kun 3 årstider og de er:
Den kolde årstid fra oktober til februar som har et køligere og tørt klima med nordøstlige vinde og temperaturer mellem 25-30 grader. Den varme årstid er fra marts til maj, og juni til september er regntidsperioden, men har stadig varme i luften og mange solrige dage.
fanget i regnenJuni er altså regntid – en regntid vi faktisk tog forskud på allerede i Februar (meget usædvanligt) og som indtil nu eskalerede i Maj måned med lyn og torden til følge.

Lynnedslag her i Thailand føles som om de er helt ekstrem tæt på (kan de selvfølgelig også have været) og lyder simpelthen så højt og samtidig er lynene vildt smukke, se bare her:

Maj og Juni bydlyn storer også på lavsæson her på øen, hvilket kan mærkes. Der er færre turister, færre frivillige til at hjælpe os og færre yogaelever. Samtidig er de herreløse hunde også blevet mere opmærksomhedskrævende og aggressive og det er derfor noget nær umuligt at løbe en tur, for de gør, løber efter dig og bider fra sig, hvilket jeg er super ærgerlig over, for jeg vil faktisk gerne deltage i mit 3. halvmaraton en god måneds tid efter jeg igen lander i Danmark, men deFlere er kommet galt af sted på stranden og der advares i diverse facebookgrupper om at opholde sig på de respektive strande. t kræver altså at jeg får nogle kilometer i benene.

Det tager selvsagt lidt af glæden og frihedsfølelsen ved at være her, men hey, det er stadig paradis. Der er stadig strand og palmer. Solen skinner for det meste og vi har lige udvidet vores yogaprogram så der nu er hele 4 yogaklasser om dagen – så nu er der ingen undskyldning for minimum at bruge 1,5 time på yogamåtten om dagen.

Det betyder samtidig også har jeg har tusind ting at lave på kontoret, for det er min opgave at gøre omverden opmærksom på at programmet er udvidet og at vi nu har senior teachers fra vores Yoga Teacher Training med ombord i vores normale yoga program. Det bliver spændende hvordan besøgende tager imod dem.

Jeg vil smutte til community dinner og hygge med de dejlige mennesker der er omkring mig.

Hyg jer og nyd solen derhjemme!

Skriv en kommentar