Philip Nancke
Af

Philip Nancke

Jeg er 17 år, og går på HHX svendborg. Jeg har taget det store skridt at flytte hjemmefra og forfølge min drømme, om at spille professionel fodbold.

Derfor har jeg valgt at starte et nyt kapitel i Sfb-Oure FA u19

Hej alle sammen

Vi er nu ved at nå afslutningen på vores fodboldsæson, og det har været en begivenhedsrig år med både op og nedture. Gennem sæsonen har vi haft nogle gode kampe, hvor vi virkelig har spillet vores spil. .Samtidig har der også været øjeblikke, hvor tingene ikke ligefrem gik som planlagt, og vi har måttet kæmpe os igennem nederlag og skader. Men selv i de svære tider har sammenholdet været stærkt, og det har gjort hver kamp og træning værd at være en del af.

At spille mod dygtige modstandere har givet mig god erfaring, og det har været fedt at se, hvordan vi/jeg har udviklet os gennem sæsonen. Jeg er glad for det vi har opnået, og jeg ser allerede frem til næste sæson, hvor vi kan bygge videre på vores spil.

På den personlige front er jeg også ved at afslutte mit første år i gymnasiet, og det har været en spændende og udfordrende tid. 1.g har bragt mange nye oplevelser og en masse ny viden, og jeg har fået nogle fantastiske kammerater undervejs. Det har været et år med meget arbejde og mange opgaver, men også med masser af sjov.

Nu ser jeg virkelig frem til sommerferien. Det bliver dejligt at kunne slappe af og nyde en pause fra skole og sport. Jeg glæder mig til at tilbringe tid med mine venner og familie, og få ladet batterierne op til et nyt skoleår og en ny fodboldsæson.

Nu der fuld fokus på de sidste kampe, og resten af skoleåret.

Philip Nancke

Skriv en kommentar