Af

Kasper

Mit navn er Kasper, jeg er 20 år gammel. Lige nu er jeg i Santa Barbara California for at læse Film Production i et år på Santa Barbara City College, samtidig er jeg på skolens Soccer Team, så jeg udlever min drøm og nyder livet i Californien! Jeg vil skrive et indlæg til Cosmoblog hver måned, så i kan se hvordan det foregår “over there”.
Kasper

Wow, så er første halvleg af mit studieophold i USA ved at være slut! Fem måneder gået og jeg sidder nu i lufthavnen på vej hjem til DK på ferie. Det føles som om det var i går jeg landede herover for første gang og nu sidder jeg her og er på vej hjem med to kufferter fyldt i mere en forstand. De er fyldte med en masse minder og fede oplevelser for livet. Det er vildt mærkeligt, men når man har det sjovt og oplever en masse hele tiden så flyver tiden af sted. Der er sket en masse ting herover siden sidst. Jeg er flyttet i lejlighed med tre venner fra Brasilien! To af dem er holdkammerater fra fodboldholdet, så det er rigtig fedt. Jeg flyttede ind den 6. december. Så den står klar når jeg vender tilbage til januar. Det eneste vi har i vores værelse er to madrasser. Men det er vel også det vigtigste. Alt det andet må vente til januar. Men bortset fra det så har jeg haft en rigtig go’ tid med værtsfamilien, det har været rigtig godt og en oplevelse jeg ikke ville have været foruden. Men nu er det blevet tid til noget nyt og det er vildt fedt at have sit eget sted. Inden jeg flyttede ud inviteret værtsfamilien mig med på en golf tur hvor de betalte. Det var en stor oplevelse at spille golf på en bane hvor man bogstaveligtalt var en spytklat fra havet. Mens vi spillede golf kom der en lille rullende bar rundt med drikkevarer m.m. det har jeg ikke lige prøvet hjemme i DK, så vi fik en kold bajer også spillede vi videre…

Fodbold er også slut vi nåde at komme i playoffs, men tabte desværre den første kamp også var det slut! Så der gik lige et par dage inden man kunne smile igen. Men på den positive side så fik jeg en Honorable Mention Award til vores afslutning, så det var et dejligt skulderklap at få når vi nu ikke vandt mesterskabet. Jeg er også blevet færdig med mine studier for det her semester, det er gået rigtig godt, jeg har fået lavet to kortfilm og har fået skrevet omkring 30 siders manuskript, så det har været en kanon oplevelse at studere og arbejde med det man gerne vil! Så nu er det blevet tid til at komme hjem på juleferie, hvilket jeg glæder mig til. Og ikke mindst komme hjem til den danske julemad!!! Så nu er der halvleg i et måneds tid og så vender jeg tilbage til 2. halvleg i slutningen af januar, så indtil da er der bare at sige go’ jul og godt nytår…. Vi skrives ved….

Kasper

1 kommentar til “Slut på første semester i Santa Barbara”

  1. Pernille skriver:

    Jeg smed en kommentar i et af dine tidligere indlæg, men jeg fik ikke lagt min e-mail. Du må meget gerne skrive til pernilleaxboe@gmail.com, hvis du har tid og lyst til at svare på lidt spørgsmål.

    God jul!

Skriv en kommentar