Nu lakker sæsonen mod en ende. De sidste store mesterskaber er over og nu venter det sidste nemlig Danmarks mesterskaberne d. 6/10 -2018. Det har været en fantastisk sæson med en masse nye oplevelser, erfaringer og nye og tætte venskaber.

U23 VM i Poznan var en kæmpe drøm, som gik i opfyldelse. Alt det som havde holdt en kørende, gennem de hårde og pressede tider blev endelig forløst. Det var først efter, at man virkelig fandt ud af hvad man havde oplevet, og hvilket indtryk det havde givet. Det var en sy realistisk følelse endelig at stå og kigge ned af den 2 km lange bane og se alle verdens nationer komme gående forbi en iført hver deres nationaldragt, ligesom jeg stod med min på. Min makker og jeg lærte, så meget af de løb, som vi havde til U23 VM og den viden og erfaringen vil vi tage med hjem og bruge som ny motivation og modenhed for den nye sæson som venter rundt om hjørnet.

Til U23 VM havde vi en masse gode løb. Vi udviklede os for hvert løb vi kom til. Dog var vores udgangspunkt ikke helt hvad vi havde håbet og nogle mindre forhindringer gjorde, at vi ikke nåede helt topniveau, men vi er glade for vores præstation. Vi blev nr. 4 i C-finalen og gav os en samlede 16 plads i kategorien BW2X.

Kort efter vores hjemkomst fra Polen stod træningen atter for døren igen. For om kun en måned ville U23 Europamesterskaberne blive afholdt i Brest, Hviderusland. Grundet min makker og jegs tidligere præstationer og deltagelse ved U23 VM blev vi udtaget med det samme. Det at komme til Hviderusland var en oplevelse i sig selv, men selv arrangementet var noget helt særligt. Aldrig har jeg prøvet så god en bane og forholdene var perfekt. Vi havde nogle fantastiske løb og fik lov til at udvikle os mere og mere og få vores fulde potentiale forløst. U23 EM var en succesrig afslutning på denne sæsons makkerskab med Mette fra Århus. Men noget siger mig at vi får mere at se til hinanden i den kommende sæson. I vores opsamlende løb trak vi desværre det korteste strå med under 5/100 sekund fra at komme i A-finalen og kampen om medaljerne. Til gengældt viste vi klasse i B-finalen og vandt den. Vi fik en sammenlagt en 7 plads som vi er mere end tilfredse med.

Nu er der ikke mere at gøre end at træne op til den sidste store event for denne udendørs sæson i år og det bliver Danmarks mesterskaberne. Her skal jeg repræsentere min klub; Odense Roklub hvor vi skal ro mod mange af Danmarks andre klubber og forhåbentligt rive en medalje med hjem.