Det er ca. Fire måneder siden jeg sidst lavede et indlæg. Det er ikke fordi, der ikke har været noget at fortælle om, men derimod næsten omvendt. Jeg har haft rigtig meget at se til. 

Lige siden første april har der ca. hver anden weekend været løb i Europa. Det har været 10 afdelinger af europacuppen, 4 afdelinger af WorldCuppen, et DM og et EM. Ren resultatmæssigt er det gået rigtig godt. Ved de 10 europacup afd. har jeg har kørt med den røde nummerplade hele sæsonen, nummerpladen får man nemlig når man fører samlet i cuppen. De sidste to afdelinger kom jeg på podiet begge dage, og dermed vandt jeg hele europacuppen samlet i klassen U23. 

Gennem en sæson er der 8 WorldCup afdelinger, så vi har afviklet halvdelen. WorldCuppen er den helt store scene og det største setup sammen med EM og VM, og det var noget jeg først havde vænnet mig til efter nogle gange. De første to afdelinger blev afholdt i Glasgow, og her lavede jeg en semifinale den første dag og en finale på dag 2. Til første afdeling sad mine nerver ude på tøjet, men fik mere ro på dagen efter, hvilket resulterede i en fjerdeplads. Til afd. 3 & 4 i Holland lavede jeg mit første worldcup podie med en tredjeplads, og afd. 4 blev til en femteplads. Samlet i worldcuppen ligger jeg nu nr. 3, hvilket jeg kun kan være meget tilfreds med!

WorldCup afd. 3

Så til DM og EM. Til DM kørte vi 3 omgange hvor alle talte. Jeg var egentlig næsten sikker på, at jeg ville vinde efter jeg havde vundet de to første omgange. Men alt kan ske i BMX! Det ender med at jeg og en anden går for tidligt på gaten (starten), og vælter forover. Det ender så med en samlet andenplads til DM. Til EM i Belgien udfolder sig en rigtig god dag, da jeg slutter på en tredjeplads, hvilket jeg også er meget tilfreds med!

Europamesterskab

Samtidig med alle disse løb har jeg færdiggjort min HTX. Det har været 3 måneder, hvor jeg skulle kombinere skole og rejse, hvilket var en udfordring. Jeg havde heldigvis kun fire eksamener som strækkede sig over 5 ugers læseferie, hvor jeg brugte 3 af de uger uden for Danmark. Jeg har derfor skulle være god til at sætte mig ned og forberede mig når vi har været afsted. Eksamenerne gik fint, og når jeg nu står på den anden side af det hele, er jeg godt tilfreds med det hele, og glad for at have afsluttet skolen. 

Lige nu befinder jeg mig i Nantes i Frankrig, fordi vi skal køre VM denne weekend. Det er et kæmpe setup hernede, med plads til mange tilskuere, så det bliver mega fedt! Vi har et par træninger hernede inden løbet, og jeg glæder mig helt vildt til at køre, og jeg føler mig også klar! Hvis man har lyst til at se lidt BMX, bliver det sendt på TV2 sport på søndag kl. 18:30. På Gensyn!

Skriv en kommentar