Af

Simon

Jeg er født den 10. august 1980 i kuldet er der også en 3 år ældre storebror. Vi er begge opvokset i Elvighøj 10 km uden for Kolding. Elvighøj er stedet jeg stadig betragter som hjem, uanset hvor langt væk i verden jeg end måtte være er det altid en fryd at vende tilbage. Jeg har altid vidst at hvad end jeg skulle lave når jeg blev ældre skulle det være noget fysisk og måske en smule teknisk så jeg blev i 2001 udlært elektriker og arbejder stadig inden for faget.

Goddag i blog’n

Jeg er nu på vej ind i den sidste månede inden et af verdens hårdeste motainbike-løb skal køres. Midt i Australiens ørken ligger den knap 200.000 kvadratkilometer store Simpson Desert. Hvor der en gang om året samles en lille skare af ekstreme sportsfolk til dette event midt i ørken, her iblandt er jeg. Efter tidligere på… året at have kørt verdens længste vinter-motainbike-race på 600 km i -25 grader gennem Alaskas ødemark vil jeg nu prøve krafter med en temperature i den anden ende af skalaen. Hør mere om løbet her på bloggen.

Race info:

 • 590 km gennem Australiens ørken
 • 9 etaper
 • Max 40 deltagere
 • Temperatur mellem +30-40 grader samt nattefrost
 • Første Dansker
 • Løbs start d. 28 september

Mit Navn er Simon Honoré jeg er 30 år og arbejder som elektriker på Thule Basen i Nordgrønland. Jeg er født og opvokset i Kolding og min store passion er eventyr

 • Kørt verdens længste vinterrace gennem Alaskas ødemark på cykel 600 km
 • Cyklet tværs gennem New Zealand 3700 km
 • Besteget Mt. Blanc 4810 m
 • Cyklet Island rundt 3000 km
 • Krydset Grønlands indlandsis 620 km
 • Besteget Kilimanjaro 5895 m
 • Dykket ved isbjerge på Grønland
 • Vandret 110 km i New Zealand
 • Besteget Elbrus 5640 m
 • Cyklet 600 km gennem New Zealand højeste bjergpas
 • Vandret 100 km på Svalbard
 • Dykket på Fiji
 • Kørt verdens længste langrends løb ”Vasa Löppet” 90 km
 • Cyklet fra syd til nord på Færøerne 200 km
 • Kørt New Zealand rundt i bil 15.000 km
 • Besøgt mere end 30 lande
 • Kørt alpin ski i Canada
 • Kørt 700 km på cykel tværs gennem England
 • Medlem af de Berejstes Klub

Skriv en kommentar