I dag tager jeg ind til hovedstaden Kampala, fordi jeg i morgen rejser til Cape Town og starter en rejse på 2 måneder rundt i Afrika. Så her kommer den sidste opdatering om køkkenet fra min side. I mellemtiden vil køkkenet selvfølgelig nå at blive færdig og derfor vil direktørerne af Soft Power Education Centre, Nic og Dave, være de to som fremover vil opdatere jer om fremgangen af køkkenet.

Jeg må sige at det er virkelig en anden måde at arbejde på hernede. Det er ikke sikkert, at der er arbejde der skal gøres hver dag, og nogen gange i flere dage. Vi er blevet forsinket et par gange i og med, at vi skulle vente på træ til at bygge taget og på at komfuret skal installeres. Efter lidt pres fra min side har vi nu fået træ til at gå i gang med at bygge taget. Men nu mangler vi så de to mænd som kan finde ud af at lægge taget… Pyyha.
Nå, men de skulle gerne være der i næste uge. Ellers har vi nu fået 2 døre og et vindue installeret. Vi er også næsten færdige med at finpudse væggene så de bliver pæne og kan blive malet. Regntiden er ved at være tilbage, så det skal der også tages hensyn til, når vi arbejder med cement.

Det var ellers alt, jeg har for jer nu.

Signe 🙂

1 kommentar til “Signe i Uganda, nr. 5 – 02.03.07”

  1. Jeppe skriver:

    Hej Sine

    Det er et kæmpe arbejde i laver, og det lyder til at være en kæmpe oplevelse for dig.

    Held og Lykke med det hele : )

    Jeppe

Skriv en kommentar