Af

Susanne

Internettet er slet ikke almindelig kendt blandt børn og unge i Afrika, og det er først efter endt skolegang, at der er ganske få, der får muligheden for at tage computerundervisning.

Derfor er det en fantastisk mulighed for de unge mennesker, der nu har chancen på Omar drammeh memorial skill training center, en skole beliggende i et stort slumområde, Ebo Town, Gambia, som sponsoreres af undertegnede, pt. 71 elever. Middelfart sparekasse var hovedsponsor på installationen af internet i november måned 2008. Efterfølgende var linien megt ustabil og meget langsom, så vi besluttede at investere lidt flere penge og opdaterede anlægget i april måned i år, det har været med stor succes.

Nettet fungerer optimalt og der sendes jævnligt e-mails fra de studerende. Derudover har eleverne oprettet in klub for både nuverende og afsluttede elever, hvor de efter skoletid frit kan komme og bruge internettet, mod en lille betaling. Disse elever er svært heldige, da de vil stå forrest i køen til jobs, efter endt uddannelse, da de har haft mulighed for computerundervisning i 3 år, dette er ret usædvanligt. Vi ser med stor optimisme på fremtiden for skolen og glæder os til at kunne sige farvel til de første 18 elever og håber de alle vil være i job hurtigt.

Skolen har sendt en stor tak til sponsor i Dk., ses herunder. Susanne Skov. www.sos-gambia.dk

On behalf of the Management, staffs and students of Omar Drammeh, we want to thank you and all the sponsors and institutions who have helped in their variou capacities.
We want to thank them for  the Internet café.

We want to assure all those involve that they have not wasted their resources and that everything will be put in good use. The students are very enthusisatic and happy about the internet .

Please extend this message to all those who have contributed materials equipment, money to support this worthy cause.

We look forward to lasting and fruitful partnership,

For The staffs and student

Mr momodou Lamin Barra Jagne
Program Director

Skriv en kommentar