Igår kørte jeg sidste afdeling af JM/FM i Svendborg.

Tidskval: Banen var lavet om siden sidste gang jeg kørte i Svendborg, så de første par runder tog jeg den med ro. Men da jeg endelig fik styr på cyklen og fundet flow, kørt det bare der ud af. Så jeg kvalede 1’er.

1 Heat: Kommer ud over bummen som nr 1 og laver holeshot, de første to omgange. Der var pres på da der lå en i røven af mig, men efter de 3 omgange trak jeg fra og vinder første heat.

2 Heat: Laver en god start igen som 5’er, men for mig kæmpet op som 3 efter anden omgang. Ligger og kæmper med 4’ern i lang tid, men det var som om de mistede kondition alle de andre så jeg kom op på en første plads til slut.
Så dagen ender med 2 gange heat sejre, som betyder at jeg er blevet B-køre.
Så nu kan jeg kalde mig for B-125 køre.
Jeg ville ikke have mulighed for at blive B-køre, hvis ikke det var for jer.

Så en Stor Tak skal lyde til jer, i har været fantastiske.

Emil Gertsen #318's billede.

 

Skriv en kommentar