I Lørdags valgte jeg at stille op til det sidste løb der var i år, som blev kørt på Uhre banen. En bane jeg kun har prøvet en gang før. Det var for 2 år siden nåede at køre to omgange, inden jeg styrtede og brækkede kravebenet så var lidt spændt på det.
Det var AH-cup der blev kørt, så selvom jeg ikke havde været med til de andre løb afdelinger valgte jeg at stille op.

Træning/tidskval:
Uhre banen er Sand og jeg har ikke trænet sand overhoved i år pga min skade, så jeg havde nogle problemer med at finde en teknik som passede ordenligt. Jeg ender faktisk med at lave et styrt over et hop, som resulterede i at jeg knækkede min kobling. Så jeg kunne ikke gennemføre hele træningen, så slutter som 13 ud af 14 i træning.

1 heat:
Jeg får en skidt start, der er en køre som vælter i først sving og jeg bliver blokeret i ham. Så jeg kommer sidst fra start, men kæmper mig op som nr. 9. Men på sidste omgang vælter jeg, og taber en placering men ender som nr. 10.

2 heat:
Kommer jeg bedere fra start, men er stadigt ikke godt med. Banen er meget svær og jeg har som sagt ikke trænet sand, så jeg har svært ved banen. Jeg vælger at køre taktisk, hvilket hjælper med at få en god placering. Så selvom jeg vælter, ender jeg stadig som nr.10.

Samlet nr.10 på dagen, det er jeg er rigtig godt tilfreds med placeringen.
Selvom jeg føler det kunne gøres bedere.
Er jeg godt klar over at det jeg har været igennem i år, og med de få timer jeg har haft mulighed for at køre synes jeg det er udemærket.

Tak til Middelfart Sparekasse i giver mig mulighed for at gøre hvad jeg elsker og brænder for.

Skriv en kommentar