Af

Cecilie Hjaltelin

Cecilie, 24 år og fra Århus. Studerer til dagligt til pædagog.
Fra august 15 t.o.m. januar 2016 skal jeg i min sidste praktik til Norge på et familiecenter.

Jeg er stadig rigtig glad for min praktik. Jeg får hele tiden nye udfordringer. I uge 45 er min vejler på kursus hele ugen. I stedet for at aflyse gruppedagene for hendes familier, får jeg ansvaret for dem. Der vil stadig være en anden kollega, men hun har sine egne familier.
I november skal jeg sammen med 2 andre studerende, stå for forskellige kurser. Det hedder Salus. Familier kan komme og høre om, sund og billig madlavning, aktiviteter med børn mm. Vi skal lave middag og passe børnene, mens forældrene hører foredraget. Det strækker sig over 5 torsdage fra 16 – 19. Det er super spændende at få ansvaret og arrangere kursusaftener.
I november skal jeg selv på et kursus med Maria Aarts, der “opfandt” Marte Meo metoden. Det er en metode, hvor familier bliver filmet i forskellige situationer, ofte i hjemmet, så forældrene kan blive endnu bedre til at aflæse børnenes behov. Marte Meo er også en enerkendt metode på plejehjem, med handicappede børn/unge og voksne mm.

I slutningen af september var jeg en lille uge i Danmark. Min morfar fyldte 75, og havde inviteret hele familien på weekendophold. Det var rigtig dejligt lige at være hjemme og se hele familien og alle mine veninder.
I efterårsferien havde jeg besøg af mine forældre og lillebror i 2 dage. Vi tog til Røros, en gammel mine by. Det er en rigtig smuk og gammel by. Ellers nød vi Trondheim  og var på et par museer. Det er dejligt, jeg ikke er længere væk, end at jeg kan få besøg af familie og venner.
Den første weekend i november får jeg besøg af en veninde. Det glæder jeg mig rigtig meget til!

Min vejleder har/er rigtig sød til at invitere mig med i hendes hytte. Der går vi ture i fjelde og nyder den smukke natur.

Det var alt jeg havde for nu. 🙂 Røros med familien. Hængebro over en elv på vejen hjem til Trondheim. Weekend tur i hytten med smuk fredfyldt natur og fjeldture

Skriv en kommentar