Af

Cirkeline og Emilie

Vi er Emilie og Cirkeline og vi drømmer om at komme til ungdoms VM i 29’er.

Vi elsker begge at sejle, og har nu teamet op sammen med målet om at kvalificere os til ungdoms VM der sejles til vinter i Kina. Vi vil forberede os bedst muligt til udtagelserne ved træning hjemme i klubberne men samtidigt også ved at deltage ved flest mulige stævner i den kommende tid. Vi glæder os til at bliver hurtigere, bedre og stærkere!

Alt dette vil vi dele med jer her på bloggen!

Emilie og Cirkeline
_/) _/)

Hej xxx

Siden vores sidste blogindlæg er der sket en del. Over to weekender skulle vi sejle udtagelsen til ungdoms VM, det er de to weekender, som vi hele sæsonen har trænet op, og set frem til og ligeledes havde alle andre, som var kvalificeret til at deltage ved ungdoms VM. For at afgøre hvem der bliver sendt afsted, lægges resultaterne fra de to weekender sammen. Dem der får pladsen er selvfølgelig dem der klarer sig bedst samlet set over de to weekender. Hvert år bliver der både sendt en drenge- og pigebesætning afsted, i år var vi fire pigebesætninger som kæmpede om pladsen.

Det første stævne blev afholdt i Skovshoved. Første dagen, altså om lørdagen regnede det fra vi stod op til vi gik i seng, og der var ikke super meget vind at komme efter, hvilket var en klar fordel for en af vores konkurrenter, da de vejede væsentlig mindre. Det gjorde ondt på resultatlisten, og de andre sejlede også super godt i det lette vejr. Dagen efter kom der en del mere vind, og det blev pludselig meget sjovere, vi kom lidt tættere på de andre piger resultatmæssigt, men vi kunne desværre ikke helt rette op på lørdagens placeringer. Da vi rejste hjem fra Skovshoved måtte vi se i øjnene, at hvis vi skulle nå at vinde samlet, skulle vi sejle helt vildt godt den efterfølgende weekend. På dette tidspunkt lå der to pigebesætninger foran os, og vi lå altså som tredjebedste og nappede de andre i røven.

Efter 14 dage og en god omgang træning gik turen til Skælskør, hvor anden udtagelse fandt sted. Det skulle vise sig at blive en super spændende og intens weekend dejligt vejr og sol.

Om lørdagen var der dog også rimelig let vejr, altså ikke så meget vind, men vi klarede os igennem dagene med ganske okay resultater. Om søndagen sejlede vi endnu bedre, der var der lidt mere vind. Vinden kom fra land hvilket gjorde den meget ustabil og springende, det var en klar fordel for os, da det er det, vi er vant til, når vi træner i Fænøsund. Der kan man sige vinden næsten altid kommer fra land af. Vi sejlede desværre ikke godt nok til, at vinde udtagelsen men vi endte nr. 2 ud af pigebesætningerne. Så selvom at vi sejlede rigtig godt den weekend måtte vi vinke farvel til Kina-turen og sige tak for kampen.

Selvom vi ikke blev dem der kommer afsted, har det ikke været spildte timer på vandet, vi har hygget os og lært enormt meget, som vi kan tage med videre, både når det kommer til sejle, men også når det kommer til samarbejde om bord. Efter Skælskør valgte vi at drosle lidt ned efter en lang periode, hvor vi havde meget travlt med sejlads. Sidenhen har Cirkeline deltaget i DM i Hellerup med en anden makker, hvor de fik en samlet 4-plads, hvilket er super flot, da det var DM for både drenge og piger. I efterårsferien vil vi begge to deltage i Dansk Sejlunions træningslejr, som foregår på Oure efterskole, det plejer at være rigtig fedt socialt, og på samme tid får vi en masse gode timer på vandet. Cirkeline fortsætter noget tid endnu i 29eren, derfor er det også det hun sejler på træningslejren og Emilie vil kaste sig over at Kite igen, da det har været lagt lidt på hylden pga. alt den anden sejlads. Vi vil igen gerne sende en stor og varm tak til Middelfart Sparekasse for at støtte os i vores projekt og have gjort det muligt for os at deltage i udtagelsen. Vi vil hver især kæmpe videre med at opnå vores forskellige mål indenfor sejlerverdenen i de kommende mange sejlersæsoner.

 

Venlig Hilsen

Cirkeline og Emilie

Skriv en kommentar