Seneste opdatering:
5 Afdeling af DM D. 7/9-2019 på Svebøllebanen, valgte jeg at springe over grundet sygdom og vejret. 🙁

6 og sidste Afdeling af DM 21/9-2019 fandt sted på Mors. Vi kørte afsted fredag eftermiddag for at køre den lange vej til Mors for at overnatte, til lørdag hvor løbet blev afholdt.

Tidskval lørdag morgen: Jeg vælger at bruge meget af min tid på at kigge banen an, da det endnu engang er en ny bane jeg aldrig har kørt på før. Jeg føler mig godt tilpas på maskinen og banen, og ender som 21 ud af 30.

1 Heat: En anden køre hopper over i min bane i starten, så kommer rigtig dårligt ud over bommen. Men føler mig godt tilpas, og får lavet en masse overhalinger ender som 21.

2 Heat: Efter 1 Heat havde jeg nogle voldsomme mave kramper, men valgte at stille op til 2 Heat for at få et godt samlet resultat. Kommer godt udover bommen, men i første sving bliver jeg skubbet ud af banen og er derfor sidste mand i løbet. Jeg kommer tilbage på banen og finder hurtigt et flow, laver nogle overhalinger og slutter som 20’er.
Jeg ender derfor samlet på dagen med en delt 21 plads

Jeg har gennemført 5 ud af 6 afdelinger af DanmarksMesterskabet, jeg ender samlet i DM serien 2019 med en 19 plads selvom jeg har misset 1 afdeling.
Hvilket er et resultat jeg er vildt glad for, det har været mit første år i 250cc(B MX2) klassen og min alderførste gang til DM så det er gået meget bedere end forventet.

JM/FM i Kolding Lørdag D. 28/9-2019
Jeg valgte for sjov at stille op til Jysk/Fynsk Mesterskab for at få mere løbs træning, jeg havde ingen forventninger til det da jeg ikke har været med til nogle af de andre afdelinger af JM/FM og derfor ikke er med i den samlede stilling.

Tidskval: Vi var 3 klasser som kørte sammen (Mx1, Mx2 og A Open) Banen var lidt smattet, men begyndte af blive bedere og bedere ender som 11 ud af 20 og 5’er i min klasse (Mx2)

1 Heat: Banen var blevet tør og god, Men 5 min inden jeg skulle køre til bommen kom der et voldsomt skybrud som varede hele heatet, hvilket gjorde banen til et stort mudderhul, men jeg fik gennemført heatet endte som 12’er ud af 20 og 5’er i min klasse.

Jeg valgte at springe 2 heat over, da jeg ikke ville risikere at få en skade grundet banens tilstand.

Jeg er positiv overrasket over mine resultater i år, havde ikke de store forvendtninger til i år da jeg vidste det var en hård klasse. Det har været den mest lærerige sæson, jeg nogen sinde har haft. Og jeg ved nu hvad der er at forvendte til næste år, og hvad jeg skal arbejde videre med for at blive bedere og mere stabil til sæson start 2020.

Skriv en kommentar