Af

Thomas Bennedsen

Ejer og Stifter af Mobildiskoteket Thunder-Power.dk

banner.jpg

Det hele startede med at jeg som ung dreng gik til gymnastik og dans sammen med mine kammerater. I forbindelse med gymnastikken var der et par gange om året fælles stævner, hvor flere hold mødtes og fremviste deres serier og shows for hinanden i løbet af en weekend. Til disse stævner var der ofte en festaften, hvor der var lejet et mobildiskotek, som spillede om aftenen. Jeg dansede gerne til disse fester og var derfor aktivt lyttende efter en fed sang man kunne danse til. Efter et par fester af den slags lyttede jeg efterhånden mere og mere til DJ’en og jeg begyndte at lege med tanken om at “det kunne være mig”.

Da jeg blev 14 besluttede jeg mig for at realisere min drøm; jeg havde endnu ikke brugt nogle af mine konfirmationspenge, jeg havde solgt alt mit legetøj og i øvrigt arbejdet med alt, der kunne skaffe mig penge. Jeg var dog kun kommet op på små 9.000 kr, hvilket ikke helt var nok til at indkøbe det udstyr, jeg mente jeg skulle bruge til at starte med.

Et halvt år efter kom jeg på efterskole, hvor jeg fik mit første job som DJ til en af skolens mange fester. Jeg havde imidlertidig intet udstyr, men med en kontrakt i hånden på at jeg havde jobbet, tog jeg mit fine konfirmationstøj på og inviterede mine forældre til forretningsmøde ved spisebordet. Efter et langt møde gik de med til at skrive en kontrakt med mig, der gik ud på at de lånte mig 5.000kr., som jeg skulle betale tilbage, når firmaet fik flere jobs. Jeg havde nu nok penge til at købe et begyndersæt og jeg kunne afvikle min første fest. Som navn valgte jeg Thunder-Power, og der gik da heller ikke længe før min far og jeg fik stablet en lille hjemmeside på benene: Thunder-Power.dk.

Festen var en succes og nu jeg havde virkelig fået blod på tanden. Jeg ringede derfor til den lokale idrætsforening og tilbød mig til deres sodavandsdiskotek. Jeg gav dem et intro-tilbud og de syntes så godt om det, at de straks bookede mig sæsonen ud. Dette gav lidt penge i kassen og desuden havde jeg valgt at bruge min sommerferie i en “rema 1000” for at tjene penge til diskoteket. Efter sommerferien havde jeg så tjent nok til at jeg kunne udvide diskoteket med nyt udstyr og derved klare større opgaver.

Jeg kontaktede nu min lokale Middelfart Sparekasse og spurgte om de var interesseret i at sponsorere et par t-shirts, som mine DJ’s og jeg kunne arbejde i. Det var de heldigvis og snart kunne vi stolt vise vores nye uniform frem.

Årene efter gik det stærk. Jeg fik mange kontakter inden for branchen og de forskellige jobs voksede fra små privat fester til store halballer. I år 2006 slog jeg rekord da DGI’s Landsstævne i Haderslev, spurgte om jeg ville spille for efterskoleholdet i et telt 4 aftener i træk. Efterskoleholdet bestod af 3200 efterskoleelever og 300 lærer, som alle skulle have fælles fest.

Dette er mit absolutte højdepunkt indtil videre, dog har jeg siden lavet mange store shows, hvor vi blandt andet har optrådt som konference eller DJ’s sammen med kunstnere som Crazy Frog, Bryan Rice, Mick Øgendahl, Robbie Band og mange flere..

I dag er diskoteket min hobby og mit andet arbejde; Thunder-Power har fået et lille sponsorsamarbejde med Cosmo, hvilket vi er meget glade for og stolte af.

Jeg er lige blevet færdig med min gymnasielle uddannelse og tager et sabbat år, hvor jeg i dagtimerne arbejder i en frittidsordning og koncentrerer mig om diskoteket i weekenderne. Jeg har også fået job som DJ i et stationært diskotek i Vejle, hvilket vil øge min tekniske rutine og give erfaringer inden for branchen.

Mit diskotek hedder i dag stadig Thunder-Power.dk og har efterhånden fået opbygget et velkendt remomé. Der er sket utrolig meget siden jeg startede og diskoteket udvikler sig stadig enormt.

Thomas Bennedsen, i dag 19år.

Thunder-Power.dk – Vi konkurrerer ikke på prisen, men på kvaliteten…

Thunder-Power.dk

Se mere på hjemmesiden – https://www.thunder-power.dk

Skriv en kommentar