Af

Kasper

Mit navn er Kasper, jeg er 20 år gammel. Lige nu er jeg i Santa Barbara California for at læse Film Production i et år på Santa Barbara City College, samtidig er jeg på skolens Soccer Team, så jeg udlever min drøm og nyder livet i Californien! Jeg vil skrive et indlæg til Cosmoblog hver måned, så i kan se hvordan det foregår “over there”.
Kasper

Hey!

Så er det blevet tid til endnu et indlæg fra Californien. Her gør det stadigvæk helt kanon! Med undtagelse af alle de brande der selvfølgelig er herover lige nu, det er helt vildt. Jeg bor som sagt i Santa Barbara. Den anden dag blæste det helt vildt og luften var fyldt med aske fra brandene, så det var med at holde sig indendørs. Brandene forgår lige syd for os ved Los Angeles og San Diego, områderne omkring disse byer er blevet ramt rigtig hårdt, der er mange af de rige med huse i Malibu der har mistet deres hjem. Men vi krydser finger for at de snart for styr på den. Vi skulle spille en fodboldkamp i Los Angeles, vi havde kørt 1 ½ times tid, så fik vi af vide at kampen var aflyst pga. brandene, så vi vendte pænt om og kørte hjem igen. Så denne uge bliver hektisk. Vi skal spille fire kampe på 8 dage! Men bortset fra det, så ligger vi nummer 1 i Western Conference. Vi vandt den sidste kamp 8-0 på hjemmebane, så det gør rigtig godt for vores hold lige nu. Vi har rigtig gode chancer for at komme i playoffs, så det håber vi på! Ellers så har jeg været i Solvang og se “lille Danmark”. Det var sjovt at se, man kun føle sig helt hjemme igen. Der er danske flag hele vejen ned af gaderne og gamle bondehuse, samt vindmøllen. En rigtig hyggelig lille by. I øjeblikket er det Halloween uge herover, det er noget man går vildt meget op i. Der er Halloween fester hele ugen, hvor unge kommer fra andre stater for at deltage i festerne ved universitetet herover. Det er vi selvfølgelig med til med udklædning og det hele! Det er fedt folk bare klæder sig ud og gir’ den gas uden at tænke såmeget over hvor dum man egentlig ser ud! Gaderne er fyldt med unge mennesker, så det er sgu fedt at være en del af!

Den anden dag var jeg ude at surfe for første gang herover, mig og en kammerat lejede to surfboards og tænkte vi har ik’ brug for undervisning, det kan vi sgu sagtens finde ud af, så vi startede ud med to surfboards som man kun bruger når man har lært at surfe! Så vi blev klogere, det var vildt sjovt vi surfede hele eftermiddagen, eller prøvede… Men næste gang, tager vi de længere boards i stedet, det skulle være nemmere at komme op og stå på, så det kan være vi skulle prøve at høre på det næste gang! Ellers gør det rigtig godt med mine film studier, jeg har fået lavet min første kort film, som bliver oploaded på youtube i den kommende uge, så i kan gå ind og se den. Lige nu er jeg i gang med at forberede min næste kort film. Den første var en mindre kort film, uden dialog, den næste bliver med dialog og vi før lidt mere udstyr til rådighed, så det bliver spændende. Så har jeg fundet en dansk restaurant hvor jeg kan købe rugbrød og leverpostej, det er en ren fornøjelse, jeg tror aldrig en rugbrøds mad har smagt så godt! Maden herover er okay, men der er ikke noget der kan konkurrere med dansk mad, det er og bliver det bedste! Men månederne herover flyver af sted, det er ikke til at forstår at jeg allerede har været her i snart 3 måneder. Jeg kommer hjem til DK på ferie til jul, så der skulle blive rigelig mulighed for at nyde den danske mad igen! Men som sagt, tiden flyver af sted når man har det sjovt, Santa Barbara er en fantastisk by med unge mennesker fra hele verden og massere af liv, der er ikke noget at sige til at det er et sted mange sætter stor pris på herover, for det er det hele værd! Det var indlægget for ny, men vi skrives ved igen…

Kasper

2 kommentarer til “Santa Barbara City College, California”

  1. Middelfart Sparekasse skriver:

    Hej Kasper,

    Spændende at læse om dine oplevelser i USA – glæder mig til at se dine “surfer-film” – husk at smide dem her på bloggen også!

    /Kristian

  2. LUTFI skriver:

    Hej. Geniale informationer.. jeg har mange sp til dig, er der mulighed for at jeg kan få din mail? Jeg spiller selv fodbold på højt niveau i dk, og vil undersøge et par ting med hensyn til fodbold erover.. på forhånd tak..

Skriv en kommentar