Efter en lang vinter med massere af træning blev sæsonen endelig skudt i gang d. 28 april til Odense Langdistance hvor man fik lov til at prøve kræfterne af ude på vandet. Det blev til to sølv medaljer henholdsvis lørdag og søndag. Weekenden d. 19-20 maj blev sæsonens andet regatta afholdt i København. Her skulle vi ro årets første 2 km distance og det blev også her til to sølv medaljer lørdag og søndag.

I denne sæson ror jeg dobbeltsculler sammen med en anden eliteroer fra Århus. Sammen kæmper vi om at blive udtaget til U23 VM her til sommer. Forårets regattaer skal bruges til at danne et overordnet grundlag for udtagelsen til VM.

Sæsonens næste store regatta bliver i denne weekend i Ratzeburg (Tyskland), hvor roere fra mange steder i verden deltager. Her skal vi prøve kræfter med nogle af de konkurrenter vi kunne komme til at stå overfor til VM. Regattaen bruges til at vurdere de forskellige både og er et af de vigtigste regatter i denne sæson, da den tæller mest i bedømmelserne og om vi i dobbeltsculleren er hurtige nok til at blive sendt af sted til VM.

Skriv en kommentar