Af

Henrik Klemmensen

Dansk triatlet der rejser verden rundt for at samle point til OL kvalifikationen mod Tokyo. Henrik er bosat i Odense hvor han træner med Tri Team SDU. Han har studeret til Ingeniør i Global Management and Manufacturing, hvor han blev uddannet i 2017. Nu fokuserer han al energi på triatlon i målet om at opfylde de store ambitioner.

 

Det er nu godt syv uger siden Europa Cup’en på Gran Canaria, og 2018 sæsonen banker nu for alvor på døren. Jeg har ikke formået at fremprovokere sidesmerterne som tyngede mig i stævnet siden, og krydser dermed fingre for at det var en engangsforestilling.

 

De seneste syv uger er gået med landsholdstræningslejr på Mallorca, samt en masse kontinuerlige ugers træning med Tri Team SDU i Odense. Tingene skrider virkelig fremad og jeg nyder kontinuiteten i træningen og føler mig privilegeret over at kroppen fungerer og er i stand til at suge de mange timers træning til sig. Det er en fed følelse at gå ind til en stævnesæson med en følelse af at være så velforberedt. Men jeg glæder mig nu også til nedtrapning de kommende uger.

 

Billedet er fra træningslejren på Mallorca hvor jeg er i gang med nedkørslen til Sa Calobra, en af de mest spektakulære nedkørsler jeg nogensinde har kørt. Der skal lyde en kæmpe anbefaling herfra hvis der er andre læsere som skal til Mallorca på træningslejr, – men husk energi, der er lang vej op igen.

 

Triatlonsæsonen er ret komprimeret, og det betyder derfor at jeg de kommende måneder kommer til at køre en masse stævner rundt om i Europa. Herunder ser I min raceplan. Jeg ser frem til at holde jer opdaterede på stævnernes forløb, og mine oplevelser og erfaringer undervejs.

Maj

 • 13. Maj 2018, Fransk Grand Prix, Valence
 • 26. Maj 2018, Europa Cup, Polen

Juni

 • 2. Juni 2018, Tysk Bundesliga, Kraichgau
 • 17. Juni 2018, Fransk Grand Prix, Dunqirk
 • 23 Juni 2018, Europa Cup, Wuustwezel – Belgien

Juli

 • 1. Juli 2018, Tysk Bundesliga, Düsseldorf /// Fransk Grand Prix, Paris
 • 21. Juli 2018, Europa Mesterskaber, Tartu – Estland

August

 • 4. August 2018, Europa Cup, Malmö – Sverige

September

 • 1. September 2018, Fransk Grand Prix, Quiberon
 • 8. September 2018, Tysk Bundesliga, Binz
 • 22. September 2018, Fransk Grand Prix, La Baule

 

 

Oktober

 • Status. Enten off-season eller flere stævner

 

 

Skriv en kommentar