Af

Thea Moeller

Hey allesammen!
Jeg hedder Thea Hedegaard Møller, er 23 år gammel og studerer til dagligt sociologi på Københavns Universitet. Efter at have færddiggjort mine to første år på uddannelsen, har jeg valgt at tage mit 5. semester på Boston College, Massachucetts, USA for at opleve “the american lifestyle” indefra 🙂
Jeg glæder mig rigtig meget til at blogge om bl.a. det amerikanske valg, efterårsfarver i Boston og amerikansk collegekultur i al sin herlighed for forhåbentligt at kunne inspirere jer, kære læsere, til også at tage på udvekslingseventyr – for det er intet mindre end en fantastisk oplevelse

Hej allesammen,

Så er der kun 8 dage tilbage, før jeg igen står i Kastrup Lufthavn og give knus til min familie. Kan slet ikke forstå, hvor tiden blev af! Lige så meget som jeg savner min familie, lige så meget har jeg ikke lyst til at forlade mit andet hjem, Boston. I disse eksamensdage prøver jeg ihærdigt sammen med de andre udvekslingsstuderende at gøre alt det, som “vi jo skal nå inden vi tager hjem” sideløbende med eksaminerne – hvilket er endt med at være overraskende mange ting! Vi har været på Isabella Gardner Museum (must see), set the Bruins spille, holdt afskedsmiddage med hinanden og skolen, stået på skøjter på Frog Pond i Downtown, drukket øl på den lokale bar (okay, det var så ikke første gang – men det var stadig på vores liste at gøre det igen ;-)) og spist en stor amerikansk burger på Mt. Bentley i Cambridge. So little time, but much to do.

Og så tænker man måske; hvad med julegaver? Hvornår har man tid til at købe dem, når man ligesom mig, kommer hjem d. 24 december om morgenen? Jo, det er derfor Amazon er opfundet. Amazon er et amerikansk site, hvor du kan få ALT sendt til døren inden for 2 dage – gratis og billigt. Åh, Amazon, hvor jeg dog kommer til at savne dig! En anden ting, jeg kommer til at savne her i Boston er de usandsynligt billige Uber-køreture, man kan tage. Altså vi snakker 2-3 dollars (~20 kr) for en 15 minutters taxatur – så kan man godt forstå, at de ikke bruger offentlig transport eller cyklen til arbejde, når det kan betale sig at køre i taxa 😉

Men hvad jeg kommer til at savne allemest er de smukke og dejlige mennesker, jeg har mødt på udveksling. Lige så meget, som folk fortæller én, at udveksling er det fedeste, og at man møder så mange skønne mennesker, lige så lidt glemmer de at nævne, hvor svært det er at skulle sige farvel igen – måske for altid. Mine udvekslingsvenner kommer så langt væk fra som Chile, Australien og New Zealand, så det ikke lige fordi, jeg kan tage en Uber hen til dem og sige hej. Til gengæld har man verden i hele verden – og det er jo ikke helt dårligt heller!

Skriv en kommentar