Af

Mie Schackinger Trothe

Mit navn er Mie Schackinger Trothe. Jeg er lige fyldt 18 år i starten af 2016, og har derved nu i 8 år levet med et lidt kortere venstre ben, som blev amputeret i 2008 forårsaget af sygdom i knæet. Som 16-årig begyndte jeg at gå til konkurrence svømning, og siden da er det gået utroligt stærkt. I dag træner jeg 6 gange svømning om ugen i DeltaSwim samt 3 gange styrketræning bl.a. med Fredericia Eliteidræt. Ud over dette er jeg også optaget på DHIF (Dansk Handicap Idræts Forening) svømmetalenthold, hvilke byder på ind- og udenlandske stævner, samt deltagelse i adskillige træningssamlinger årligt. DHIF svømmetalentholdet er stadiet før man kommer på handicaplandsholdet. Jeg arbejder pt. hårdt på at fylde kravtiderne til landsholdet, så jeg kan komme skridtet videre. Svømning er hurtigt kommet til at betyde meget for mig, og er blevet en stor del af den travle hverdag, jeg har ude på Fredericia Gymnasium. Det har også åbnet for en masse fede oplevelse og drømme, som jeg ikke kan vente med at få realiseret, men første skridt er helt klart at komme på landsholdet. Da svømning ikke er en helt billig sport, er jeg meget glad for at Middelfart Sparekasse vil sponsorere mig og hermed hjælpe mig på vej mod mine mål og drømme.

 

Så gik 2016 på hæld. Set i bagspejlet var 2016 et fantastisk år for mig. Det bød på en hel masse oplevelser, nye personlige rekorder og jeg lærte at kende mig selv lidt bedre. Det skal dog også nævnes, at år 2016 var et år, hvor træningsmængden blev sat op, og nogle træningspas huskes bedre end andre.

Nogle af de største højdepunkter har først og fremmest været træningslejren i uge 42 med min klub Delta Swim, som gik til Mataro i Spanien. Denne uge gav mig et ordentlig spark fremad, og formen var i top, da jeg i slutningen af november blev Dansk Mester på 100 fri i parasvømning og nappede en anden plads på 50 fri.

Det største højdepunkt var nok til klubmesterskaberne, som var mit sidste stævne i år, hvor det lykkes mig at svømme kravtid til det danske paralandshold i 400 fri. Det var super fedt at slutte året af med så gode resultater, hvilket også var et kæmpe boost til det kommende år 2017, hvor der bare skal fuld fart fremad.

 

Skriv en kommentar