Af

Cecilie Hjaltelin

Cecilie, 24 år og fra Århus. Studerer til dagligt til pædagog.
Fra august 15 t.o.m. januar 2016 skal jeg i min sidste praktik til Norge på et familiecenter.

I denne uge er det den sidste uge jeg er i Trondheim. Det er vemodigt at sige farvel til alle de dejlige børn og deres forældre, som jeg har arbejdet tæt sammen med de sidste 6 måneder, men jeg glæder mig også til at komme hjem til Danmark igen.
Det har været 6 utrolig lærerige måneder, og jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvor stor en forskel pædagoger kan gøre for børn og familier i udsatte positioner. Der er rigtig mange ting, jeg vil tage med mig videre i min uddannelse, og inden længe ud i den virkelige verden, som banker på lige om hjørnet.
Jeg har fået familierne til at starte op med babysvømning. Jeg søgte nogle midler, og fik billiget et klippekort til alle børnene. Jeg har de sidste 14 dage været med til at få familierne igang med svømning, og efterfølgende skal de selv tage afsted. Familierne er så glade og taknemmelige for de få ekstra ting de får, som betyder rigtig meget for dem.

Vi nåede at få lidt sne heroppe, og i søndags var jeg ude at stå på ski ved Vassfjellet. Et meget lille område, men tilpas for en enkelt dag. Det var skønt at suse ned af løjperne igen.

Ellers har jeg bare nydt den sidste tid og hygget mig ekstra meget med børnene og familierne.

Fredag rejser jeg hjem til Danmark, og på onsdag i næste uge skal den første eksamensopgave afleveres, så det er lige på og hårdt, men jeg har heldigvis haft tid til at skrive opgaven på jobbet, så den er færdig. 🙂

Tusinde tak for støtten, det har været en stor hjælp at være økonomisk uafhængig de sidste 6 måneder, pga jeres legatstøtte. Billeder fra min skitur i søndags :) Lidt forskellige billeder af den skønne natur heroppe

1 kommentar til “Praktikken er slut”

  1. Middelfart Sparekasse skriver:

    Kære Cecilie!

    Tak for din afsluttende update. Det har været spændende at følge dig. Og det er dejligt at høre, at du har opnået så fine resultater med familierne.

    Vi ønsker dig al held og lykke med dit studie og arbejde fremover.

    Hilsen Heidi 🙂

Skriv en kommentar