Af

Cecilie Hjaltelin

Cecilie, 24 år og fra Århus. Studerer til dagligt til pædagog.
Fra august 15 t.o.m. januar 2016 skal jeg i min sidste praktik til Norge på et familiecenter.

Jeg havde i starten af december 2/3 møde via Skype med min praktiklærer fra dk, og min vejler i praksissen. Min vejleder har prøvet at komme med undskyldninger for, hvorfor jeg ikke kan bestå, og kan blive nødt til at tage praktikken om heroppe. 🙂 Min praktiklærer er også rigtig begejstret for Norges pædagogik, og især deres lovgivning, der er meget mere specifik og varetager børnenes behov bedre end i den danske lovgivning.

Inden julen var eg på en juletur i byen sammen med 4 mødre og deres babyer. Vi var på et museum, ude at spise frokost og var på julemarked. Vi havde en rigtig dejlig dag, og mødrene snakker stadig om dagen.
Vi lavede et håndtryk af alle børnene til deres forældre i julegave. Det var rigtig glade for det, og flere af mødrene har spurgt, hvordan vi har lavet det, så det skal vi prøve at forklarer dem og give en opskrift med fremgangsmåden. håndaftrykket, vi lavede til alle forældrene

Jeg har lige været på juleferie i Dk i 14 dage. Det var rigtig dejligt at være hjemme igen. Jeg er begyndt at glæde mig til at flytte tilbage til dk, i min lejlighed.
Jeg beklager dette sene oplæg, men havde problemer med at uploade inden jul, og glemte det mens jeg var i dk.

 

 

Skriv en kommentar