Philip Nancke
Af

Philip Nancke

Jeg er 17 år, og går på HHX svendborg. Jeg har taget det store skridt at flytte hjemmefra og forfølge min drømme, om at spille professionel fodbold.

Derfor har jeg valgt at starte et nyt kapitel i Sfb-Oure FA u19

Hej alle sammen. Mit navn er Philip, og jeg er 17 år gammel. Jeg har for nylig taget det store skridt at flytte alene til Svendborg for at forfølge min store drøm om at blive en professionel fodboldspiller. Jeg går på HHX i Svendborg, hvor jeg kombinerer min uddanslese med min passion for fodbold.
Jeg kommer oprindeligt fra Middelfart, hvor jeg har min familie. Jeg har en omsorgsfuld mor, en støttende far og en lillebror på 10 år, som jeg savner utroligt meget, men jeg ved, at de står 100% bag mig i min rejse mod at nå mine mål inden for fodboldverdenen.
Min fascination for fodbold begyndte, da jeg var ganske ung, og jeg har brugt utallige timer på træningsbanen for at forbedre mine færdigheder. Jeg er fast besluttet på at arbejde hårdt og give alt, hvad jeg har, for at forfølge min drøm og en dag spille på det højeste niveau.
Jeg glæder mig til at møde nye mennesker i Svendborg og arbejde sammen med mine klassekammerater på HHX. Jeg tror på, at en stærk uddannelse kombineret med min passion for fodbold vil give mig de nødvendige værktøjer til at nå mine mål.

Jeg har fået et studielegat fra Middelfart Sparekasse, som jeg er meget stolt af, og det kan helt sikkert hjælpe mig på vejen mod mit mål.

Skriv en kommentar